El Club Bàsquet Pardinyes Lleida va sumar la setena victòria de la temporada després d’aconseguir refer-se d’un mal inici a la pista del Mi Arquitecto Benicarló per emportar-se el matx per 66-70

Estadistica partit Benicarlo

El Club Bàsquet Pardinyes va haver de lluitar fins a l’últim segon i remar a contracorrent durant molts minuts per endur-se una valuosa victòria (66-70) de la pista del Benicarló, un dels rivals directes amb el qual estava igualat. Els de Gerard Encuentra es van sobreposar a un mal primer període i a una nefasta arrancada de segona meitat per sumar la setena victòria de la temporada en el primer dels partits d’aquesta setmana contra rivals directes.

El Pardinyes va començar força irregular i el Benicarló el va doblar en el marcador, 16-8 a poc d’arribar-se al final del quart, obligant Encuentra a parar el partit. Malgrat que hi va haver reacció amb un parcial de 0-5, dos badades van propiciar la rèplica local per arribar al final amb un desavantatge de deu punts (23-13). En el segon període la situació va fer un tomb. Els lleidatans van treure nombroses segones opcions gràcies al domini en el rebot ofensiu i junt amb els triples, cinc, tres dels quals de Gasque, van arribar al descans amb un punt a dalt (36-37).

Tampoc no va entrar bé el Pardinyes al tercer període i un parcial demolidor de 13-0, amb Barry i Dordevic fent molt de mal, va situar el Benicarló amb el seu màxim avantatge, 12 punts (53-41). Però la reacció lleidatana no es va fer esperar i els de Gerard Encuentra van tornar el cop amb un parcial de 0-12 que situava de nou l’equilibri en el duel (53-53).

Encara que els locals van arribar al final d’aquest quart amb avantatge (58-55), van sucumbir en l’últim davant de la millor claredat d’idees dels lleidatans, liderats per Mendiburu, que va vorejar el triple doble (8 punts, 12 rebots i 8 assistències), i Balastegui (15 punts, 6 rebots i 4 assistències).

El Benicarló es va embussar en atac i només va ser capaç d’anotar quatre punts en els darrers quatre minuts, la qual cosa va aprofitar el Pardinyes per acabar de sentenciar des del tir lliure.

Els de Gerard Encuentra rebran aquest dimecres a les 20h al Basket Navarra i, si la Covid ho permet, visitaran al CB Tarragona dissabte a les 18.05 hores.