ABANS DE L»ACTE INSTITUCIONAL

ACTE AJUDA ECONOMICA

 

Abans de l»acte institucional, va tenir lloc l»entrega de l»ajut econòmic que dóna la Comissió d»Esports de l»Orvepard de Pardinyes, a travès  de l»Obra Social «La Caixa». L»import total ha repartir són 4500 euros, que la Comissió d»Esports ho ha de repartir entre 3 entitats esportives, que són el CB Pardinyes, CF Pardinyes i el Handbol Pardinyes.

 

ACTE INSTITUCIONAL

Orvepard-CB PARDINYES

 

El CB Pardinyes va ser rebut per l»Orvepard de Pardinyes el passat dijous 27 de juny juntament amb altres entitats esportives del barri de Pardinyes.

En l»acte van assistir per part del CB Pardinyes, la junta directiva encapçalada pel president Jordi Mauri, a part, van assistir alguns jugadors de la primera plantilla juntament amb algun representant del cos tècnic.

En l»apartat d»institucions, van assistir els representants de l»Orvepard de Pardinyes i de la Comissió d»Esports de l»Orvepard de Pardinyes, és a dir, Paco Castillo i Joan Tornè. Els dos van felicitar al CB Pardinyes i a les altres entitats esportives del barri per l»ascens de categoria, en el cas del CB Pardinyes per l»ascens a lliga EBA. I van remarcar que s»ha de seguir en aquesta mateixa consigna per seguir amb els èxits esportius al barri de Pardinyes.

També van assistir el tinent d»alcalde i regidor de Pardinyes, Rafael Peris, el qual va felicitar a totes les entitats esportives per els seus ascensos de categories i va remarcar que els clubs  han  de seguir amb aquesta línia del treball dels equips de la base, que al final són els que poden arribar a conseguir tants èxits esportius.

També van assistir els representants de la Diputació de Lleida i  el conseller territorial online casinos in australia de la Generalitat, els quals  van felicitar a tots els equips per la seva gran temporada i van desitjar que continuessin aquests grans èxits  i que haguessin més en la propera temporada.

Y per últim, va assistir el regidor d»esports, Txema Alonso, que va destacar els èxits que s»havien aconseguit aquesta temporada per part de les entitats esportives al barri de Pardinyes. I va fer esmenar del CB Pardinyes, dient que havia assistit a varios partits durant la temporada i dels quals havia disfrutat molt.

Desprès de les autoritats, va ser el torn dels diferents representants de les entitats esportives. En el cas del CB Pardinyes, va parlar, el president del club, Jordi Mauri. Jordi Mauri, en primer lloc, va agraïr  l»assistència de les diferents autoritats i també va agraïr el suport del sponsor principal FLOR DE VIMBODI i per últim, va felicitar als jugadors i al cos tècnic de la primera plantilla per la gran temporada feta i per l»ascens de categoria a lliga EBA.


Al final de l»acte, el president del CB Pardinyes, Jordi Mauri, va obsequiar amb l»ofrena del títols aconseguits aquesta temporada per part dels tots els equips del CB Pardinyes al Orvepard de Pardinyes i a la Comissió d»Esports de l»Orvepard de Pardinyes.

Ascens a Lliga EBA

CatalanEnglishSpanish