Foto Grupal

 

El CB Pardinyes va ser rebut ahir a l’ajuntament de Lleida per l’alcalde Angel Ros i per les diferents institucions

degut a l’ascens de categoria a la Lliga EBA. A l’acte van assistir els jugadors de la plantilla del Senior i el cos tècnic. També van assistir la junta directiva encapçalada pel seu president Jordi Mauri i també va assistir el principal sponsor del club, LA FLOR DE VIMBODI, de la mà de Josep Maria Palau.

En l’acte en la Paeria, l’alcalde va felicitar al club i a la plantilla i al cos tècnic per haver aconseguit aquest ascens a una LLiga Nacional com és la EBA. L’alcalde va recordar que basquetbolísticament parlant, solament hi ha dos equips de la ciutat de Lleida que competeixin a nivell nacional que són el Força Lleida i a partir de l’aquell que ve el FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA. També va destacar que per part de l’ajuntament de Lleida hi haurà un ajut econòmic al CB Pardinyes, i a més, degut a que a partir de l’any que ve es competirà a nivell nacional.

En l’acte, també va parlar el tinent d’alcalde i regidor de Pardinyes, Rafael Peris, que al igual que l’alcalde, va felicitar a tot el club i en concret a la plantilla i al cos tècnic, per l’ascens a la Lliga EBA.

També, va parlar el regidor d’esports, Txema Alonso, que al igual que l’alcalde i Rafael Peris va donar l’enhorabona per l’ascens i també va destacar que els partits que va assistir aquesta darrera temporada que ha finalitzat, s’ho va passar molt bé i va disfrutar molt amb el joc que feia el equip.

Per part del CB Pardinyes, va parlar el president Jordi Mauri, el qual va felicitar a l’alcalde i a les diferents institucions el haver assistit a l’acte. Desprès va tornar a felicitar a la plantilla i al cos tècnic per la gran temporada i per l’ascens. També va agraïr el suport del nostre principal sponsor LA FLOR DE VIMBODI. A continuació, va confirmar que els partits com a local a la Lliga EBA seràn al Pabelló Barris Nord i va explicar per últim, que quasi tots els jugadors són surtits de la cantera del Lleida, per tant, són jugadors de la ciutat de Lleida. I va remarcar que el nom de l’equip a lliga EBA seria FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA.

Per a finalitzar, l’acte, el president del CB Pardinyes, Jordi Mauri va obsequiar amb l’ofrena del títol per l’ascens a Lliga EBA al alcalde, Angel Ros.

1001340_187958071365682_72892467_n

 

CatalanEnglishSpanish