Només el segon període va impedir un partit impecable en l’estrena del Cadet Femení del CB Pardinyes que va acabar per emportar-se el matx davant el Cervera

CB PARDINYES: Jiménez, Vázquez (5), Martí (2), Luque (4), Juárez (16), Esteban, Quiles (18), Navarra (10), Vilella, Codina (6), Ribes (6) i Rosell.

CB CERVERA: Serrano , Ortiz (4, Evans (23), Pedrís, Farré, Morell (15), Osorio, Estany, Amhaouch (7), Hermida (6) i Serra (9).

RESULTAT: 67-64
PARCIALS
: 25-13/16-18/10-21/16-12

Debut d’un dels nous equips del CB Pardinyes 20/21, el Cadet Femení, que va iniciar aquesta nova etapa groga i negra amb una gran victòria (67-64) davant un CB Cervera molt lluitador.

El matx va començar amb un alt ritme anotador per part de les del barri lleidatà (25 punts anotats) que permetia que les grogues i negres obrissin les primeres diferències en el marcador del Municipal de Pardinyes. Al segon període, però, la pressió defensiva de les de La Segarra, va frenar el ritme anotador local rebaixant la diferencia en el resultat als 10 punts a favor del Pardinyes.

A la represa les visitants van sortir més centrades. La bona defensa de les jugadores verdes capgiraven el marcador posant-e a cinc punts de l’equip lleidatà. Semblava que el Cervera tenia la paella pel mànec, però les jugadores del CB Pardinyes van saber ajustar la defensa i, amb el domini del rebot, van aconseguir tornar a dominar el marcador per endur-se una emocionant victòria final.

Les grogues i negres disputaran la tornada aquest diumenge a les 11h a la pista del Cervera.

CatalanEnglishSpanish