Nova victòria de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes a la pista del Castelldefels, 67-75, un dels rivals més forts de la categoria, i va sumar la quarta victòria de la temporada, que li permet mantenir-se invicte. A més, els de Gerard Encuentra se situen líders en solitari després de la derrota del JAC Sants a la pista del Morabanc Andorra B.

El partit va començar amb ratxes alternes entre els dos equips. L’Ilerdauto Nissan Pardinyes es desenganxava en el marcador i el Castelldefels responia al cap de poc temps tornant a atansar-se. Els lleidatans feien mal als locals a la contra, encara que també patien en defensa sota el cèrcol, on el Castelldefels aprofitava les seues segones oportunitats gràcies al control del rebot ofensiu. En aquest aspecte, els grocs i negres va notar la baixa del pivot Juan Oliva, convocat amb el Força Lleida. Així, a la conclusió del primer quart, el marcador era de 16-14. En el segon quart es va mantenir la igualtat entre els equips, l’Ilerdauto va aconseguir ajustar la seva defensa i protegir millor la zona. A més, l’encert des de la línia de tres en moments clau li va permetre igualar el partit al descans (34-34).

A la represa, els lleidatans van trencar el matx ofegant els barcelonins des de la defensa i van anar a poc a poc agafant avantatge. Així, a l’inici dels últims deu minuts, els de Gerard Encuentra es veien 6 punts a dalt. A l’últim quart, el Castelldefels va intentar atansar-se, però els lleidatans van saber aguantar l’avantatge per sumar la quarta victòria del curs i col·locar-se líders.