Els jugadors lleidatans Jordi Bergadà, Víctor Vinós i Albert Lafuente formaran part del projecte Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida per la temporada 2018/2019.

L’Ilerdauto Nissan Pardiyes-Lleida comença a reforçar-se amb cares noves per la temporada 2018/2019 a Lliga EBA. En aquesta ocasió són tres els nous jugadors que arriben al club groc i negre procedents del Força Lleida de Leb Or.
Els tres jugadors arriben a l’entitat lleidatana després d’una bona campanya 17/18 on van alternar minuts a l’Alpicat de Copa Catalana i al equip de Leb Oro.

Jordi Bergadà: escorta de 1,88m i 19 anys.
Víctor Vinós: aler, 1,94m i 21 anys.
Albert Lafuente: base, 1,88m i 19 anys.

Valoració del míster (Gerard Encuentra)

Víctor Vinós: Un jugador jove molt atlètic i ràpid, molt bo en situacions a camp obert capaç de jugar per damunt de la cistella tant en atac com en defensa. Ja havia estat en dinàmica nostra anys endarrere i estic molt content de poder comptar amb ell i que dugui aquest salt de qualitat en una lliga superior.
Albert Lafuente: Jugador molt jove, amb molt talent a les mans per generar situacions d’avantatge ofensiu tant d’u contra u com en situacions de BD, amb un bon tir de tres punts. Molt content de poder comptar amb ell la temporada que ve.
Jordi Bergada: Jugador molt jove també amb una gran intensitat tant ofensiva com defensiva. És un jugador dominant en situacions de BD, amb una bona presa de decisions capaç de generar des de l’un contra un i amb bon tir de 3 punts.

A més, he de confessar que l’arribada tant de l’Albert com del Jordi em fan molta il·lusió, ja que van ser dos jugadors que vaig entrenar a minibàsquet quan ells començaven a jugar i jo començava a fer d’entrenador.

CatalanEnglishSpanish