Estadistiques Finals:  Flor de Vimbodi Pardinyes 65- El Olivar 59

Estadistiques Finals: Flor de Vimbodi Pardinyes 65- El Olivar 59

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha aconseguit la primera victoria de la temporada i ademès en el primer partit a casa en la Lliga EBA 2014/2015 davant el Olivar per 65-59. El partit ha estat marcat per un intercanvi en el domini en el marcador durant tot el partit, per part del Flor de Vimbodi Pardinyes ha arribat a tenir una màxima diferencia de 8 punts i per contra el Olivar ha arribat a guanyar per 12 punts de diferencia. Cal destacar que respecte al anterior partit, en aquest cas l’experiencia dels jugadors locals  en l’últim quart ha fet que donessin la volta en el marcador i en els moments decisius de partit anessin per davant en el marcador.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist una constant igualtat en el marcador, a pesar de que portava l’iniciativa en els primers minuts de partit el Flor de Vimbodi Pardinyes. També durant la primera part s’ha pogut veure una bona  actitud  defensiva dels locals, en especial, en el primer quart de partit on els jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes han deixat el seu rival amb 14 punts. Tot i que cal tenir en compte, que a pesar d’aquesta constància en defensa en la primera part,  els nostres han tingut en varios moments de la primera part on semblava que s’anaven del marcador però, petites errades en atac,  com pilotes pèrdudes o falta d’encert capa cistella acompanyat del bon aspecte rebotejador dels aragonesos, sobretot, en aquesta primera part, propiciava que l’Olivar, a pesar d’anar al darrere en el marcador en quasi tota la primera part aconseguia arribat al descans amb un marcador d’empat a 32.

A la represa, en la segona part, es veia un equip visitant més actiu en defensa que venia acompanyat d’un gran encert capa cistella en els minuts inicials del tercer quart, lo que feia que obrís una diferencia favorable de 12 punts, però el Flor de Vimbodi Pardinyes, a partir, d’ intercanvis defensius provocava uns constants dubtes en l’atac visitant. En el tram final del tercer quart, el Flor de Vimbodi retallava diferencies i feia que solament tingués un desavantatge de 6 punts al finalitzar el tercer quart (45-51).  Ja en els últims 10 minuts de partit, per part dels locals es tornava a veure la bona actitud tant defensivament com ofensivament que s’ha vist en alguns trams del tercer quart, encara així, a falta de 3 minuts per finalitzar el partit el marcador era favorable pels aragonesos, que tenien una renta de 5 punts (54-59), però, el Flor de Vimbodi ha continuat lluitant i a partir, de recuperacions de pilotes i d’accions positives en atac feia que a falta de quasi 1 minut per finalitzar el partit li donés la volta en el marcador i es situeès 3 punts a sobre (62-59).

Al final, el Flor de Vimbodi, els darrers segons ha tingut aquesta experiencia d’alguns dels seus jugadors per encarrilar el partit i acaba emportar-se la primera victòria de la temporada a la Lliga EBA. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 65-59.

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (11), Vallverdu A.(14), Lopez (15), Triginer (-),  Gasque (8), Garcia (5), Villegas (-), Solsona (3), Domingo (7), Markovic (2), Kora (-).

59 EL OLIVAR: Bernacer (2), Nesic (8), Sanz (-), Perez (4), Olive (5), Alcala (1), Jaime (-), Legasa (6), Pursl (8), Garcia (11), Mendicote (3), Marti (11).

Els màxims anotadors del partit van ser: Marti i Garcia  amb 11 punts del Olivar; Pau Lopez amb 15 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

El proper partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà  la tercera jornda de la Lliga EBA al Pavelló Municipal d’Esports davant Isports Salt  el diumenge 2 de Novembre a partir de les 18:45h.