Flor de Vimbodi Pardinyes 87- CB Santfeliuenc 73

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha aconseguit  la seva primera victòria històrica en la darrera jornada de la lliga  catalana EBA, davant del C.B.Sanfeliuenc per 87-73.  Cal destacar que a pesar del partit del futbol, el Pavelló Barris Nord ha presentat una bona entrada.

L’inici del partit ha estat marcat per la gran igualtat entre els dos equips, això ho demostra que al minut 9 reflectia un 12-12 en el marcador. El primer quart ha finalitzat  per 17-13.

Els primers 4 minuts del segon quart ha continuat l’igualtat però, a partir del minut 5 el Flor de Vimbodi Pardinyes a partir d’un gran encert des de la  línia de 3 punts amb 5 triples seguits. Tot això, ha propiciat que l’equip local s’anés  al descans  amb 9 punts a favor. (40-31).

A la represa, el Flor de Vimbodi Pardinyes ha continuat el seu domini en el marcador i, de la mà de Pol Domingo i Pau López, ha eixamplat la diferencia fins als 23 punts a favor (68-46). Pol Domingo  i Pau Lopez amb 14 i 18 punts respectivament.

En l’últim quart, l’entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes ha donat minuts a un jove jugador com és David Cuellar, que els ha  aprofitat amb 5 punts i una gran defensa, que segur que li proporcionarà més partits amb el Flor de Vimbodí. Respecte al partit, el Flor de Vimbodi en els primers 5 minuts de l’últim quart ha seguit amb la mateixa tònica amb atac i, sobretot, amb una gran defensa. En el minut 35, el marcador reflectia un 81-56, màxima diferencia del partit, més 25 punts. Els darrers minuts  han servit per a què l’entrenador local donés minuts als jugadors que havien disputat menys minuts durant el partit. Per part del CB Santfeliuenc, en els últims minuts, ha maquillat el resultat fins al marcador final (87-73). En definitiva, primera victòria en la seva història del Flor de Vimbodi Pardinyes a la lliga Catalana EBA.