Estadistiques Finals: CB Castelldefels 67- Flor de Vimbodí Pardinyes 70

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha guanyat el seu primer partit com a visitant a la complicada pista del CB Castelldefels en per 67-70, i d’aquesta manera encadena la segona victòria consecutiva. El partit ha estat marcat per un domini en el marcador per part dels visitants, que han arribat a guanyar d’11 punts de diferència. En un partit, en general, poc vistòs per part dels dos equips.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist un Flor de Vimbodi Pardinyes que ha arribat a guanyar d’11 punts de diferència, com a conseqüència, d’una bona activitat defensiva, en especial, en el primer quart que han deixat al seu rival amb 13 punts anotats solament. Però, quan semblava que es trencaria el partit, el CB Castelldefels ha reaccionat i ha aconseguit ajustar el marcador, encara que el Flor de Vimbodi continuava anant per davant però, per poca diferència. Amb tot això, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb un marcador favorable de 33-38.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodi continuava amb la bona intensitat defensiva però, en el tercer quart l’encert capa cistella per part dels dos equips era molt baix, el que permetia que s’entrès a l’últim quart amb un marcador igualat. En aquest darrer quart, el CB Castelldefels ha incrementat el seu nivell defensiu el que ha provocat problemes a l’atac del CB Pardinyes, que veia com en el tram final del partit s’igualava pràcticament el marcador fins a solament tenia una renta de 2 punts a favor seu. Però, l’encert en els tirs lliures i el gran partit del base Pau López han acabat donant la victòria finalment al Flor de Vimbodi Pardinyes, encara que l’equip local ha tingut en els darrers segons un triple per empatar el partit. Al final, victòria ajustada del Flor de Vimbodí Pardinyes per 67-70.

67 CB CASTELLDEFELS: Barrera (-), Torres (13), Mas (-), Pedrosa (14), Oliva (20), Olmedo (6), Perez (4), Sanz (2), Moses (8), Lobato (-), Kwazema (-), Barro (-).

70 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (3), Vallverdu A.(-), Lopez (21),  Triginer (12),  Gasque (10), Tamames (7), Villegas (-), Solsona (9), Domingo (2),  Markovic (6).

Els màxims anotadors del partit van ser: Oliva  amb 20 punts del CB Castelldefels;  Pau López amb 21 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

El proper partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà LA 6ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el Martorell-Solvin el dissabte 22 de Novembre a partir de les 20:00h.