Primera victòria com a locals i tercera aquesta temporada pel nostre equip sènior que va emportar-se un duel directe amb l’Albacete Basket per un contundent 92-61.

Els de Gerard Encuentra van sortir per totes des del primer minut de joc que s’esperava que seria un duel molt igualat entre dos Rivals directes la zona baixa de la taula. Els atacs dels manxecs no aconseguien trencar una bona defensa lleidatana que permetia als grocs i negres tancar el primer parcial amb un marcador favorable de 21-17.
Al segon període, els de Gerard Encuentra van sortir desconcentrats permeten a l’Albacete que, mitjançant el seu Millor jugador Polanco -14 punts- retallar distàncies per posar-se a quatre punts quan faltaven 3 minuts (28-25). Però l’Ilerdauto Pardinyes va reaccionar en els darrers dos minuts de joc amb un parcial d’11-3 que tancava el tercer quart amb un marcador de 39-28 favorable als grocs i negres.

Al tercer quart la reacció lleidatana va confirmar-se i els jugadors de Gerard Encuentra van anul·lar completament els d’Albacete. Bones defenses, velocitat als contraatacs i encert en el llançament de tres punts i sota cistella va Fer que el Pardinyes deixés el partit pràcticament sentenciat al final del tercer període (67-44).

L’últim quart va ser un tràmit. Els lleidatans se sabien clars vencedors del partit i van mantenir el bon ritme demostrat al tercer quart. Un bon joc col·lectiu en defensa i en atac i l’encert en el tir de tres va fer que els grocs I negres controlessin el partit. En els darrers 3 minuts va saltar a pista el jugador junior Joel Romero per donar descans a Wendell Davis que va liderar el Partit amb 17 punts 10 assistències amb un 31 de valoració.