El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant d’uns dels favorits del grup com és el CB Quart, en la 3ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 82 a 71 i d’aquesta manera aconsegueix la segona victòria a la Lliga EBA 2016-2017. El partit ha estat marcat per un tercer quart on els groc i negres han trencat el partit i han agafat una diferència de 21 punts, malgrat que al darrer quart, els gironins han retallat la diferència fins als 11 punts finals.

El partit ha començat igualat entre els dos equips, on els atacs estaven superant les defenses respectives, en especial en els primers minuts. La igualtat s’ha mantingut durant bona part del primer quart, però en els darrers instants del quart, els gironins han agafat una mínima diferència i d’aquesta manera, el CB Quart ha finalitzat 2 punts a sobre en el marcador al final del primer quart (18 a 20). En el segon quart, el CB Pardinyes pujava la seva intensitat defensiva, on destacar la bona defensa desplegada, en especial sobre els jugadors exteriors gironins, però, no aconseguia agafar una diferència amplia, degut a les pèrdues de pilota que permetia als visitants anotar còmodament. Malgrat això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans guanyant per 2 punts (36 a 34).

A la tornada dels vestidors, el CB Pardinyes continuava la bona intensitat defensiva, el fet es que els gironins solament anotaven 12 punts en aquest quart, i acompanyat d’un bon encert a cistella, degut a un bon moviment de pilota, que li permetia tirs còmodes o situacions de tenir avantatge a cistella. Durant aquest quart, els groc i negres han arribat a tenir una màxima diferència favorable de 22 punts. El CB Pardinyes finalitzava el tercer quart guanyant per 21 punts (67 a 46). En el darrer quart, els visitants pujaven la intensitat defensiva, el que provocava nerviosisme en els locals, i a la vegada una millora en l’encert des de la línia de 3 punts provocava que els gironins retallessin la diferència fins a situar-se a 8 punts. Malgrat això, en els darrers minuts, el CB Pardinyes ha sapigut mantenir la diferència entre els 10-12 punts fins al final del partit. Al final, victòria dels groc i negres per 82 a 71. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la segona victòria, la primera com a local, de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017.

82 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (27), Gracia (-), Rivas (7), Ruiz (2), Lopez (6), Fernandez (13), Garcia (-),  Gasque (11), Aventin (6), Villacampa (5), Mendiburu (5).

71 CB QUART-GERMANS CRUZ: Dos Santos (6), Bataller (13), Camos (16), Serra (17), Jimenez (7), Martorell (3), Lozano (2), Kanis (7).

CATEGORIA: 3a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Jerez R. / Oliver J.

PARCIALS: 18-20; 18-14; 31-12; 15-25;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, diumenge 23 d’Octubre del 2016, la 4a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló M.I. Govern d’Andorra davant del BC Morabanc Andorra “B” a partir de les 18:00h.