L’Ilerdauto Nissan Pardinyes afronta un dels partits més importants de la temporada per mantenir la primera posició de la taula. El rival, l’UBSA, arriba al Barris Nord en tercera posició i amb l’avantatge al basket average després d’haver guanyat el partit de la primera volta (89-83).

 

Comparació

No serà un partit fàcil per als de Gerard Encuentra i és que, a més de la dificultat del rival, l’equip groc i negre arriba a la jornada 21 plagat per les baixes. A més de les ja conegudes d’Adrià Rivas i Albert Lafuente, fins a quatre jugadors seran dubte fins al mateix diumenge a les 17.15?h. Els lleidatans afronten el partit amb les ganes de tornar a la bona dinàmica que els ha acompanyat durant aquesta temporada i de refer-se de la derrota soferta la passada jornada davant el Martinenc (72-67).

Pel que fa al rival, la Unió Bàsquet Sant Adrià viatjarà fins al Barris Nord amb un balanç de 15 victòries i 5 derrotes que els ha portat a lluitar en la zona alta durant tota la temporada. Els del Besòs, que han guanyat les últimes cinc jornades, no posaran les coses fàcils a l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, ja que, en el cas d’aconseguir la victòria retallarien l’avantatge lleidatà i ajustarien, encara més, la zona alta de la taula.

LA PRÈVIA AMB GERARD ENCUENTRA

CatalanEnglishSpanish