Estadistiques Finals Partit: Flor de Vimbodi Pardinyes 85- Martorell-Solvin 87

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha perdut el seu primer partit a casa a la pròrroga davant del BC Martorell-Solvin per 85-87, i d’aquesta manera trenca la dinàmica positiva de victòries que portava aquestes darreres setmanes.  El partit ha estat marcat per un domini en el marcador per part dels locals pràcticament en tot el partit, fins al punt que han arribat a guanyar de 12 punts de diferència, però, que al final ha caigut a la pròrroga, després que els locals no trenquessin el partit quan ho podien haver fet durant els 40 minuts.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist un Flor de Vimbodi Pardinyes que ha arribat a guanyar de 12 punts de diferència, com a conseqüència, d’una bona activitat defensiva i alhora bona capacitat rebotejadora, en concret, el rebot defensiu. En aquesta primera part, cal destacar l’encert capa cistella des de distàncies llunyanes, en especial, des de la línia de 3 punts. Però, quan semblava que es trencaria el partit, el Flor de Vimbodi no ha tingut la suficient capacitat o encert de trencar-lo, el que ha propiciat una petita reacció en els minuts finals del Martorell en el segon quart que ha fet que  el Flor de Vimbodí s’anés al descans amb un marcador favorable de 41-32.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodi continuava amb la bona intensitat defensiva i a la vegada l’encert capa cistella era bo però, l’encert des de distàncies llunyanes ja no era el mateix que en la primera part, en canvi, l’equip visitant, a partir, d’una defensa zonal, el contraatac i l’encert des de la línia de 3 punts els  permetia  anar retallant a poc a poc la diferència i d’aquesta manera s’arriba al final del tercer quart amb el marcador de 55-50. En aquest darrer quart, es veia uns 8 minuts i mig on el Flor de Vimbodí anava per davant en el marcador fins al punt d’arribar a tenir 10 punts a favor seu, però uns minuts finals d’un gran encert des de la línia de 3 punts del Martorell i una acció de 2+1 feia que a falta d’1 minut i mig s’avancés en el marcador l’equip visitant 69-71. Però, un triple local i els tirs lliures per part dels dos equips ha fet que finalitzes el partit amb empat a 73 i d’aquesta manera es decidís el partit a la pròrroga. A la pròrroga, l’equip visitant ha portat l’iniciativa des del primer moment i a partir de l’encert capa cistella des de distàncies llunyanes, en canvi, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha tingut moments en la pròrroga amb opcions per empatar o ficar-se per davant en el marcador fins al punt que ha tingut pilota per empatar o guanyar el partit però,  no han tingut l’encert i han acabat perdent el partit per un ajustat 85-87. Al final, derrota ajustada a la pròrroga  del Flor de Vimbodí Pardinyes per 85-87.

85 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Fernandez (-), Ruiz (4), Vallverdu A.(3), Lopez (16),  Triginer (4),  Gasque (12), Garcia (-), Villegas (-), Solsona (6), Domingo (18),  Markovic (18), Rivas (4).

87 BC MARTORELL-SOLVIN: Fontanals (-), Claramunt (-), Balboa (19), Cardos (-), Ala (1), Morales (6), López (20), Molina (20), Fuentes (3), Bernadi (8), Boja (4), Alemany (6).

Els màxims anotadors del partit van ser: López i Molina  amb 20 punts del Martorell-Solvin;  Domingo i Markovic amb 18 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

El pròxim partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 7ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el Sabadell Sant Nicolau el dissabte 29 de Novembre a partir de les 20:00h.