El CB Pardinyes va imposar-se 54-106 al CN Tàrrega en el primer test de pretemporada de l’equip de Gerard Encuentra que va deixar bon sabor de boca tot i no tenir l’equip al complert.

Des de l’inici del partit, el Pardinyes va demostrar la seva superioritat davant un CNTàrrega que va intentar frenar l’encert anotador dels grocs i negres sense sort. Els del Segrià van prendre el control del partit des de ben aviat i al final del primer període el marador ja mostrava una diferència de 12 punts (11-23). Al segon parcial no va canviar el guio, amb un Pardinyes-Lleida molt encertat i amb les primeres rotacions a la banqueta. Al descans, el duel ja quedava sentenciat (22-1).

El tercer període va ser el millor pels urgellencs, que van arribar a tractar de tú a tú als homes de Gerard Encuentra, tot i que van trobar-se, altre cop, amb la qualitat dels visitants que van seguir augmentat el marge en el marcador.
A l’entrar en el darrer parcial, el Pardinyes-Lleida dominava per 36 punts (40-76). Sense baixar l’intensitat i amb encuentra demanant màxima concentració, els grocs i negres van acabar emportant-se el partit per 2 punts (4-106), tancant amb nota el seu primer test de pretemporada.

Anotadors:

CN Tarrega
Vergé, Disla (10), Jodkevicius (2), Naveed (3), Vergé (3), Sims (14), Plà (11), Graells (8), Armengol (5) i Victorino.

CB Pardinyes-Lleida:
Marc Rubín de Celis: 11p, Carlos Gasque: 8p, Filip Knezevic: 8p, Mads Bonde: 14p. Jordan Rogers: 11p, David Orrit: 15p, Oriol Besora: 8p, David Efambe: 15p, Elijah Schmidt: 16p

CatalanEnglishSpanish