L’Ilerdauto Nissan Pardinyes es desplaçarà fins a Badalona per disputar la segona jornada de la Lliga EBA, diumenge a les 18h.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes visitarà el Centre Parroquial Sant Josep de Badalona aquest diumenge dintre del marc de la 2a jornada del Campionat. El rival, dirigit per Sergi Vives, ocupa una enganyosa 13a després que el seu partit contra l’Alfindén s’ajornés pel pròxim 1 de novembre. Per la seva part, l’equip groc i negre, arriba al segon matx oficial de la temporada després d’assolir una victòria contundent davant un Palma Air Europa incapaç d’aturar un encertat Ilerdauto Nissan Pardinyes que situa els d’Encuentra, en la primera posició.

La segona jornada arrriba després d’una setmana en la qual l’equip groc i negre ha anat de menys a més i és que si la passada jornada el tècnic lleidatà no podia convocar tots els efectius, amb el pas dels entrenaments s’han anat incorporant tots els efectius fins a arribar a la darrera pràctica on Encuentra ha pogut entrenar amb tots els jugadors.
Sobre la victòria de la passada jornada, Encuentra considera que és el reflex de la línia de treball que s’està portant a terme en l’equip que fa que quan arribi la competició tots els jugadors vulguin treure profit de la setmana de treball.

El rival, Sant Josep, arriba a la segona jornada sense haver debutat en la competició aquesta temporada. Aquesta falta de pràctica pot ser una arma de doble fil segons l’entrenador lleidatà que defineix l’equip de Badalona com un «molt bon equip amb moltes cares noves al que li agrada pressionar, córrer i anar fort al rebot». Aquestes característiques, de fet, són les que el tècnic lleidatà considera com a determinants pel que fa al desenvolupament del partit.

CatalanEnglishSpanish