CB IGUALADA VS   Club Basquet Pardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 3 d’Octubre  la 2a jornada de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior  jornada va perdre a casa davant el BC Martorell per 70-82. En la 2a  jornada haurà de visitar la pista d’un recentment ascendit a la Lliga EBA com és el Physic CB Igualada  i que ve de perdre a la pista  del CB Hospitalet per 80-70.

En relació a la plantilla per la segona jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els  3  jugadors nous (David Martinez, Adrià Rivas i Pepe Hidalgo) per la present temporada i els 7 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Edgar Solsona, Carlos Gasque i Alejandro Garcia.

Malgrat les dues darreres derrotes en els dos últims partits oficials davant el CB Hospitalet i BC Martorell, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són positives i amb ganes de continuar creixent com a equip jornada a jornada. L’equip espera que caigui la primera victòria aquest dissabte en el primer partit com a visitant a la Lliga EBA 2015-2016.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Igualada ve de perdre en la primera jornada a la pista del CB Hospitalet per 80-70. En aquest cas, l’equip d’Igualada és un recentment ascendit a la Lliga EBA  com també el Baricentro Barbera, el CB Castellbisbal, CB Mollet i el Masnou.

En referencia a la plantilla, manté 9 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel mateix entrenador com és Raul Caballero des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Miquel Moliner, Roger Riu, Eduard Burges, Jordi Torres, Carles Fons, Samuel Laguarta, Adrià Gual, Xavi Creus i Eduard Tejero. Presenten solament 2 novetats respecte a l’any passat que són: Pau Camí (CB Santfeliuenc-EBA) i Albert del Hoyo (CB Vic- Copa Catalunya).

En relació a l’estil de joc, és un equip que jugar ràpid i utilitzant bloquejos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge i d’aquesta manera aconseguir tirs sols des de la llarga i mitjana distància. En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa molt intensa tan individualment en la defensa de l’1×1, el fet és que els seus exteriors intenten passar tots els bloquejos indirectes el més a prop del jugador que rebrà la pilota per intentar robar la pilota, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives. En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Jordi Torres i Eduard Burges; i gent jove com Adrià Gual i Pau Camí.

El Physic CB Igualada ve de perdre a la pista del CB Hospitalet en la primera jornada de la Lliga EBA (80-70)

El partit es disputa dissabte 3 d’Octubre a les 18:00 al Pavelló Municipal de Les Comes contra Physic CB Igualada.

CatalanEnglishSpanish