Club Basquet Pardinyes  VS El Olivar

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 25 d’octubre  la 2a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va perdre a la pista del Arenys Bàsquet per 74-71. En la 2a  jornada rebràn la visita del únic equip aragonés del grup C com és el Olivar  i que ve de guanyar a casa davant el CB Castelldefels  per 86-84.

En relació a la plantilla per la segona jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaràn tots disponibles, incloent els  4  jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan millor acoplats a l”equip i a pesar de les últimes derrotes com la de la setmana passada davant l’Arenys Bàsquet, les sensacions continuen sent bones de cara al partit d’aquest dissabte, que serà el primer partit a casa en aquesta temporada a la Lliga EBA i esperem que caigui la primera victòria en el primer partit com a local.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Olivar ve de guanyar en la primera jornada a casa davant del Cornella per 86-84. En aquest cas, El Olivar és l’únic  equip aragonès del Grup C de Lliga EBA. El Olivar és l’equip vinculat del Cai Zaragoza de la Lliga Endesa (ACB).

En relació a la plantilla  de l’Olivar, manté el bloc de l’any passat destacant jugadors contrastats com Cesar Hidalgo i per contra jugadors joves de molta qualitat com Marc Martí i Simon Pursl. Però, aquest any el projecte aragonès  l’encapçala des de la banqueta Carlos Iglesias que ocupa el lloc de Pep Cargol, actual ajudant en el Cai Saragossa de la Lliga Endesa. És un equip pràcticament on la mitjà d’edat està entre els 17 i 21 anys, execptuant Legasa (40 anys) i Hidalgo (34 anys) i Jorge Alcalà (36 anys). Presenta una única novetat que és: Alex Olivé (CB Santfeliuenc-Junior).  En definitiva, un equip pràcticament  jove amb l’objectiu de formar grans jugadors per a l’equip del CAI Saragossa.

En relació a l’estil de joc, el Olivar es un equip que aprofita la seva gran joventut de la plantilla per a pressionar tota la pista amb diferents variants de pressions, que provoca errades en el rival que són aprofitades amb cistelles fàcils. Però, per contra al ser un equip molt jove de vegades pequen d’això i cometen errades defensives que provoquen que en alguns moments del partit es despistin. Per contra, en atac juguen un joc alegre, ràpid  i amb molt joc per fóra, exceptuant, amb la gent experimentada degut a la seva altura juguen un joc més per dintre. També és un equip que utilitza pocs sistemes, pràcticament els únics que solen utilitzar solen ser a travès de bloqueijos indirectes aprofitan les sortides del seus tiradors i amb bloqueijos centrals directes.

En definitva, és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com el base  Sergio Garcia, Simon Pursl i Marc Marti; i gent més experimentada com Cesar Hidalgo i Rogelio Legasa.

El partit es disputa dissabte 25 d’octubre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra el Olivar.    

CatalanEnglishSpanish