Arriba la Jornada 6 de la Lliga EBA i l’Ilerdauto Nissan Pardinyes viatja fins el Maresme per enfrontar-se al Masnou.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes arriba a la sisena jornada de la Lliga EBA després d’aconseguir una contundent victòria el passat cap de setmana, 104-61, contra el Barberà, que permet als de Gerard Encuentra mantenir el lideratge en solitari i la imbatibilitat una jornada més. Els grocs i negres, afronten la nova jornada encoratjats pels resultats que els avalen i amb ganes de continuar amb la bona dinàmica. Tot i la confiança en el seu joc, els del barri de Lleida són conscients de la dificultat d’un rival com el Masnou quan juga a casa, a causa de les característiques de la pista dels del Maresme a més de la gana de victòria que tenen els rivals.

Pel que fa al Masnou, tot i ser un dels equips que va acabar en la zona alta la temporada passada (van disputar els playoff d’ascens a Leb Plata) no ha tingut el millor inici. I es que els del maresme arriba amb vuit cares noves,, sense comptar amb el tècnic, Òscar Cervantes, qui també és nou dirigint al’equip.
Aquest mal inici dels homes dirigits per Cervantes s’ha traduït en que només han sumat una victòria en el que va de Lliga, 70-65 contra el San Josep. D’altra banda, l’equip del Maresme ha caigut contra Jac Sants, 71-59, contra Mollet, 48-81, amb l’Alfindén, 84-68, i en la darrera jornada contra el Castelldefels, 85-52.

Per aquest partit, Gerard Encuentra no podrà comptar amb Juan Oliva que va patir una lesió en la darrera jornada contra el Barberà.

CatalanEnglishSpanish