Jorge Serna, presentat com a entrenador del FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA

Jorge Serna, presentat com a entrenador del FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA

 

Ahir, dimecres 24 de Juliol, el CB Pardinyes va presentar a Jorge Serna com a entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes Lleida, equip que competirà a la lliga EBA.

L’acte de presentació es va fer al Orvepard de Pardinyes, al qual van assistir Jordi Mauri (President del CB Pardinyes), Josep Maria Palau (Flor de Vimbodi), Txema Alonso (Regidor d’Esports del Ajuntament de Lleida) i Joan Tornè (Comissió d’Esports de l’Orvepard de Pardinyes).

En la presentació, Jorge Serna ha remarcat la bona dinàmica d’aquest projecte que va iniciar fa dues temporades, quan va agafar l’equip a Primera Catalana. També ha explicat que el projecte era arribar a estar en 4 o 5 temporades a la lliga EBA, i per tant, lògicament s’ha assolit abans de lo esperat. A continuació, Jorge ha expressat que el objectiu principal es mantenir la permanència en una lliga, en la qual hi ha grans equips de una enorme qualitat.

En relació a la plantilla, ha destacat que hi ha una baixa respecte a l’any passat com és Ruben Saiz, que por motius personals ho ha deixat. Per tant, la plantilla, a dia d’avui, estaria formada per 8 jugadors que continuen de l’any passat i ha confirmat les incorporacions d’Albert Vallverdu i de Carlos Gasque. Encara que ha remarcat que la plantilla no està tancada ni molt menys.

També, en la presentació ha parlat el president del CB Pardinyes, Jordi Mauri, que ha expressat la seva satisfacció i alegria per la continuitat del tècnic aragonès. I a continuació, ha donat les gràcies a la Flor de Vimbodi per el gran suport d’aquests darrers anys i dels que vindràn. Perquè, la Flor de Vimbodi, continuarà sent el principal patrocinador.

 

 

 

CatalanEnglishSpanish