El CB Pardinyes ha presentat avui dijous per la tarde a Joan Albert Cuadrat com a nou entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes que l’any que ve tornarà a competir a la Lliga EBA.

L’acte de presentació es va fer al Orvepard de Pardinyes, al qual van assistir Jordi Mauri (President del CB Pardinyes), Txema Alonso (Regidor d’Esports del Ajuntament de Lleida) i Joan Tornè (Comissió d’Esports de l’Orvepard de Pardinyes).

 

Presentació entrenador EBA Joan Albert Cuadrat

Joan Albert Cuadrat, presentat com a entrenador del FLOR DE VIMBODI PARDINYES

 

 

En la presentació, Joan Albert Cuadrat ha remarcat l’importància de l’introducció de joves jugadors, sobretot, en especial jugadors de la cantera del CB Pardinyes, i acompanyat de gent experimentada en aquest equip per seguir donant els seus fruits de cara a continuar amb la bona dinàmica d’aquest projecte. També, ha explicat que l’objectiu principal es la permanencia i el desig d’aconseguir-la lo més aviat millor. Per últim, ha remarcat l’importància de que els aficionats omplien el pavelló i siguin un més en els partits de casa.

També, en la presentació ha parlat el president del CB Pardinyes, Jordi Mauri, que ha explicat que l’elecció de Joan Albert Cuadrat es deu a que es un entrenador que té experiencia amb gent jove ja sigui a nivell autonomic com a nivell nacional i a part lo esmentat anteriorment té experiencia consagrada com a entrenador de gran nivell tant a àmbit nacional com àmbit català.

Presentació entrenador EBA_Joan Albert Cuadrat- 3

Presentació de Joan Albert Cuadrat

CatalanEnglishSpanish