Aquest dissabte 10 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria premini masculí al Pavello de Mollerussa, on l’amfitrió va ser el CB Mollerussa. En aquesta final a Quatre també van participar el Tarrega04,  primer rival dels nostres a semifinals, i  per l’altra banda, jugaven el Flor de Vimbodi Pardinyes contra el CB Bellpuig.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

PREMINI

PREMINI

El partit entre el C.B.Pardinyes i el C.B. Bellpuig corresponia a la segona semifinal de la final a quatre del campionat territorial Pre-Mini maculí. Aquest es va decidir en la segona part, amb un resultat final de 68 a 33. La primera meitat va estar molt igualada, i va acabar amb un punt de diferència a favor dels nois del barri de Lleida, que van sortir imprecisos degut als nervis del partit.A la segona meitat va canviar totalment el decorat del partit, i el C.B. Pardinyes es va desfer dels nervis i va començar a jugar amb bones defenses i aprofitant els contraatacs letals que els caracteritzen. A partir d’aquí ja no van poder aguantar els nois de Bellpuig i es va ampliar la diferència que reflexa el marcador final.

D’aquesta manera el nois del Pardinyes es van classificar per a la final que es disputaria contra el C.N. Tàrrega.

68 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Dhiman (14); Gomez (4); Tersa (2); Quintana (4); Vilaseca (5); Perez (14); Dolcet (1);  Hidalgo(-);Capell (10); Dieye (8); Aguila (4); Dominguez (2);  

33 C.B. BELLPUIG: Fernandez (-),Gaspa (-), Estiarte (20), Duch (-), Grecles (3), Moragues(-), Saltiveri (-), Minguell (2), Fabregat (-), Estany (8).

 

Els guanyadors de les semifinals van ser el Flor de Vimbodi Pardinyes i el Tarrega04, que jugarien el mateix dissabte a partir de les 17:00 al Pavelló de Mollerussa.

FINAL DE LA  FINAL A QUATRE

El partit entre el C.N. Tàrrega i el Flor de Vimbodi Pardinyes corresponia a la final del campionat territorial Pre-Mini i va acabar amb una victòria dels nois de Tàrrega per 62 a 36.

Els dos primers períodes van estar molt igualats i molt ajustats en el marcador, a partir del tercer, el C.N Tàrrega va aconseguir una diferència de vuit punts al final de la primera meitat.

En començar la segona meitat, en el cinquè període encara es va eixamplar més el marcador i va deixar tocats als nens del barri de Lleida, tot i això van continuar lluitant i els dos següents períodes van intentar apropar-se en el marcador, aconseguint que la diferència no s’eixamplés més. L’últim període el va dominar el C.N. Tàrrega i els hi va permetre no patir per endur-se la final, on van fer un gran joc tant defensiu com ofensiu. D’aquesta manera el nois del C.N. Tàrrega 04 es van emportar el campionat, deixant com a sots campions al C.B. Pardinyes.

62 C.N TÀRREGA 04: Piqueres (2), Pont (2), Miralles (11), Vila (2), Puig (3), Pererva (2), Martinez (3), Castillero (17), Sarri (4), Zaragoza (-), Ribalta (5), Valls (11).

36 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Dhiman (4); Gomez (-); Tersa (2); Quintana (2); Vilaseca (4); Perez (2); Dolcet (1);  Hidalgo (2); Capell (4); Dieye (6); Aguila (7); Dominguez (2);  

CatalanEnglishSpanish