Aquest dissabte 9 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria premini masculí al Pavelló de Bellpuig. En aquesta final a Quatre van participar el Frederic Godàs06,  primer rival dels nostres a semifinals, i  per l’altra banda, jugaven el Maristes  contra el CN Tàrrega06.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

PreMini Groc

PREMINI GROC

 

La primera semifinal corresponent al campionat territorial Pre-Mini masculí enfrontava al primer classificat del grup 1, el C.B. Pardinyes i el Frederic Godàs, que es va classificar com a  segon al grup 2. El partit es va jugar al pavelló Municipal de Bellpuig a les 10 del matí i va donar com a primer finalista al C.B. Pardinyes.

Des d’un bon començament els nens del barri de Lleida van oferir un gran joc, tant en atac com en defensa, fet que els hi va permetre agafar molt avantatge al marcador a la primera meitat, sent el resultat d’aquesta de 54 a 12.

Amb aquesta diferència començava la segona meitat, on el 5è i 6è períodes van ser més igualats, però en els dos últims la dinàmica va ser la mateixa de la primera meitat i el Pardinyes va continuar amb un gran joc d’equip i va poder endur-se la victòria i classificar-se així per a la final del campionat.

69 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Tersa (7), Capell (15), Dieye (10), Aguila (11), Dominguez (10), Jordan (8), Hu (6), Daruich (-), Ibars (-),  Anglada (2).

19 FREDERIC GODÀS 06: Martínez (2); Sarrate (-); Touré (-); Agustí(2); Miranda (2); Álvarez (-); Alonso (-); Brick (2), Naves (1); Huguet. (6), Amo (4)

Els guanyadors de les semifinals van ser el Flor de Vimbodi Pardinyes i el Maristes, que jugarien el mateix dissabte a partir de les 16:30 al Pavelló de Bellpuig.

 

FINAL DE LA  FINAL A QUATRE

La final del Campionat Pre-mini masculí enfrontava al C.B. Pardinyes i al Maristes Montserrat, es preveia una final molt igualada, tal i com va passar en els dos partits de lliga regular, i així va ser.

En els dos primers períodes els nens del Pardinyes van sortir molt concentrats i per la feina, resultat d’això va ser el marcador de 19 a4. A partir d’aquí les coses van canviar i el partit es va igualar, aquest fet va fer entrar nervis als nens del barri de Lleida i Maristes va poder entrar en el partit.

L’últim període va començar amb dos punts de diferència a favor dels nens de Maristes i encara es va eixamplar més aquesta diferència entrats els tres primers minuts del període, fins que van poder reaccionar els nens de Pardinyes. Va ser massa tard, ja que el partit es va acabar en plena remuntada i amb el resultat final de 43 a 44 a favor de Maristes.

43 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Tersa (-), Capell (13), Dieye (8), Aguila (2), Dominguez (9), Jordan (-), Hu (11), Daruich (-), Ibars (-),  Anglada (-), Solans (-).

44 MARISTES MONTSERRAT: Gonzalez (-), Oliva (3), Viladegut (4), Duaso (3), Pallas (2), Santilari (1), Sanchez (-), Casañe (11) , Sola (11), Delgado (9)

CatalanEnglishSpanish