Pau López vestirà de nou l’elàstica de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes sumant així la seva sisena temporada en la disciplina lleidatana. López, es converteix d’aquesta manera en el segon jugador de la plantilla actual que ha disputat totes les temporades en Lliga EBA del conjunt de Lleida juntament amb Carlos Gasque.

El base arriba per a suplir la baixa per lesió d’Adrià Rivas, que haurà d’estar allunyat de les pistes almenys dos mesos. Per a Gerard Encuentra, la incorporació de Pau López vindrà bé a l’equip per la seva experiència i qualitat. El tècnic lleidatà ha confirmat que feia un temps que anaven darrere del jugador perquè es tornés a incorporar a l’equip i assegura que el fet d’arribar a aquest acord suposa, també, tranquil·litat per a Rivas que no necessitarà escurçar els terminis de recuperació.??

D’altra banda, Pau López afirma que arriba a l’equip per a ajudar en tot el que pugui i li demanin. A més, López ha analitzat al seu «nou» equip i ha assenyalat que està molt orgullós de la temporada que estan fent i que el que han d’intentar és mantenir el nivell i fer-se més forts després de la derrota soferta en la jornada anterior.

Escolta a Gerard Encuentra


Escolta a Pau López

ESTADÍSTIQUES DE PAU LÓPEZ
[FES CLICK AQUÍ]

 

 

 

CatalanEnglishSpanish