El CB Pardinyes ha arribat a un acord amb els jugadors Pau Lopez, Pol Domingo i Sergi Villegas per a la seva continuitat una temporada més en el Flor de Vimbodi Pardinyes, que competirà per segon any consecutiu a la Lliga EBA.

Sobre la continuitat una temporada més  d’aquests 3 jugadors, en  Joan Albert Cuadrat, entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes ha expressat lo següent:

Sobre Pau López: «era imprescindible que continues amb nosaltres, coneix el joc millor que cap altre base de la categoria»

Sobre Pol Domingo: «Després de la gran temporada que va fer, per a mi era imprescindible la seva continuïtat. Esperem que segueixi creixent dins la competició i aportant consistència en el joc interior».

Sobre Sergi Villegas:  «Gran part de l’esperit de l’equip ha de sortir d’ell, un gran treballador que suma en tot alló que no surt a les estadístiques».

 

Pau López Hernández CB PARDINYES

Pau López

Per a Pau López serà la quarta temporada en el CB Pardinyes, on en les darreres temporades va viure dos ascensos amb el club.  En la temporada 2013-2014 a la Lliga EBA, Pau ha promitjat en 29 minuts de mitjana a pista: 13 punts, 6 assistencies i 3 rebots en els 17 partits disputats. Cal destacar que Pau va ser designat MVP de la Jornada 22 del grup C de la Lliga EBA 2013-2014.

 

Pol Domingo

Pol Domingo

Per a Pol Domingo serà la cinquena temporada al CB Pardinyes. En la temporada 2013-2014 a la Lliga EBA, Pol ha promitjat en 26 minuts de mitjana a pista: 10 punts, 5 rebots i 2 assistencies en els 20 partits disputats. Cal destacar que Pol ha viscut els ascensos a Copa Catalunya i a la Lliga EBA.

 

Sergi Villegas

Sergi Villegas

Per a Sergi Villegas serà la cinquena temporada al CB Pardinyes. En la temporada 2013-2014 a la Lliga EBA, Sergi ha promitjat en 10 minuts de mitjana a pista: 2 punts, 3 rebots i 1 assistencia en els 13 partits disputats. Cal destacar que Sergi al igual que el  Pol i el Pau  ha viscut també els ascensos a Copa Catalunya i a la Lliga EBA.

CatalanEnglishSpanish