Arriba la jornada 11 al Barris Nord on l’Ilerdauto Nissan Pardinyes rebrà la visita d’un vell conegut de la competició com el Recanvis Gaudí CB Mollet contra el que l’equip groc i negre sempre ha tingut problemes. Els del barri de Lleida estaran acompanyats a la grada pels jugadors de la base que serà presentada al final del partit.

Els del Vallès Oriental arriben a Lleida ocupant la segona plaça amb un balanç de 8 victòries i 2 derrotes després de caure, la passada jornada, a casa del JAC Sants (67-57). D’altra banda, els de Lleida afronten aquesta nova jornada després d’assolir una bona victòria fora de casa contra el SESE, 64-92.

Els de Gerard Encuentra afronten aquest partit amb il·lusió i motivació després d’aconseguir arriba a l’onzena jornada competint a la zona alta de la taula. Per al tècnic lleidatà, aquest és el millor moment per obrir la ferida oberta amb la qual arriba el Mollet després de la passada derrota. Tot i això, Encuentra és conscient que el rival arribarà molt concentrat i amb ganes d’emportar-se un partit molt important per a l’equip del Vallès que ocupa la segona plaça de la classificació.

CatalanEnglishSpanish