L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder mantenir la dinàmica positiva que va començar la passada setmana a Benicarló (76-80) i va caure contra un Gran Canaria que va ser més constants que els grocs i negres.

Els lleidatans no van sortir concentrats permetent al Gran Canària prendre el control total del partit. Els errors defensius feien que els visitants anotessin fàcil, fet que es va sumar a la mala selecció de tir dels de Gerard Encuentra que no van aconseguir anotar el primer punt fins al minut 2 de joc (de tir lliure). El primer període va ser un monòleg canari que va arribar al final amb un contundent 7-25 en el marcador que feia esperar el pitjor a l’afició lleidatana.
Però tot i el mal inici, Gerard Encuentra va saber donar amb la tecla necessària per fer reaccionar els seus jugadors i al segon període van canviar les coses. Els lleidatans van canviar l’actitud totalment i eren els locals els que manaven en el partit. La bona defensa zonal va anul·lar els jugadors canaris i l’encert en el tir a mitja distància, sumat a les cistelles aconseguides a partir dels contraatacs van fer possible un parcial de 23-8 favorable a l’Ilerdauto Pardinyes que marxava cap als vestuaris només tres punts per sota en el marcador (30-33).

A la represa l’afició esperava que els jugadors lleidatans poguessin mantenir el nivell del final de la primera meitat, però la realitat va ser una altra. De nou, el Gran Canària va sortir amb més força i tornava a obrir distàncies en el marcador gràcies a la superioritat dels homes interiors com Vrankovic (19 punts, 11 rebots) i l’encert en el llançament de mitja distància. Amb el pas dels minuts semblava que els de Gerard Encuentra tornaven a reaccionar, però el parcial al final del període va tornar a ser pel Gran Canaria (16-22) que deixava un marcador de 46-55 a favor dels visitants.
Al darrer quart els lleidatans van tornar a sortir per totes, però amb els quatre primers minuts disputats, els àrbitres van assenyalar la segona falta antiesportiva del partit a Carlos Gasque (molt protestada per la banqueta groga i negra) que va suposar l’expulsió del jugador lleidatà. A partir d’aquí els lleidatans van tornar a tenir moments de dubte que van permetre que el Gran Canària tornés a obrir diferències en el marcador. L’Ilerdauto va aconseguir posar-se a set punts (60-67), però els canaris no van donar opcions a la remuntada i l’Ilerdauto va sumar una nova derrota a casa.