L’Ilerdauto Nissan Pardinyes visita el CB Mollet en un partit on es juga més que un simple resultat. Una victòria davant els del Vallès Oriental, permetria als de Gerard Encuentra assegurar una plaça a la Final a Quatre que es disputarà a Aragó els propers 4 i 5 de maig.

PREVIA VS MOLLET.001

El partit no espera dos rivals en el millor moment, i és que els grocs i negres arriben a la jornada 24 amb un balanç de dues derrotes en les dues darreres jornades, mentre que el Mollet va aconseguir guanyar la passada setmana davant el JAC Sants (70-61) reposant-se de dues les derrotes davant Martinenc i Barberà.
Els lleidatans arriben al partit amb ganes de canviar la mala dinàmica d’aquesta segona volta, però conscients que el rival no serà gens fàcils degut, entre altres coses, a la necessitat pels de Mollet d’aconseguir una victòria per mantenir-se amb vida en la lluita per un lloc a la fase final per aconseguir una posició a la lluita per l’ascens.

El control del rebot i l’encert en atac són els aspectes claus per Gerard Encuentra que confia a recuperar aquests dos valors que han permès als grocs i negres ocupar la primera posició durant pràcticament tota la temporada.
Per aquest partit, Encuentra no podrà comptar amb Juan Oliva i Adrià Rivas que segueixen en fase de recuperació de les seves lesions.

camaraLA PRÈVIA AMB GERARD ENCUENTRA I NOMBRE JUGADOR

CatalanEnglishSpanish