Nova victòria del CB Pardinyes Lleida davant un rival de la zona alta de la classificació. Aquest cop va ser el segon classificat, l’Hestia Menorca

El Pardinyes va fer ahir un nou pas de gegant cap a la permanència i comença a mirar cap als play-offs d’ascens, en els quals es va consolidar al superar el potent Menorca (78- 76). Quart triomf consecutiu de l’equip de Gerard Encuentra, que s’anima al davant de les adversitats. Sense els lesionats Rubín de Celis, Knezevic i Oriol Besora, amb la baixa ja definitiva de Moore i amb un Rogers en procés de readaptació, els lleidatans van ser capaços de batre un equip construït amb l’únic objectiu d’ascendir a la LEB Or. Contra els balears va tocar patir fins al final, en un duel molt igualat en el qual les diferències sempre van ser mínimes. El primer quart, de producció en atac, va acabar amb un punt a favor dels locals (19-18). El Menorca va passar a dominar al segon acte, amb una màxima renda de 6 punts (22-28), però es va recuperar el Pardinyes, que va aconseguir ajustar el marcador abans d’arribar al temps de descans (36-37). Al tercer quart van ser els lleidatans els que van Triomf de quirats El Pardinyes supera el poderós Menorca i es consolida als llocs de ‘play-off’ d’ascens || Quarta victòria consecutiva del conjunt de Gerard Encuentra bàsquet leb plata manar per 5 punts (47-42), però l’experiència dels visitants va enviar el partit a l’últim parcial amb tot per decidir (57-57). El duel va ser emocionant fins a l’últim sospir, ja que els balears van tenir l’ocasió de sentenciar a falta d’escassos segons, però els nervis de veure’s al darrere van poder amb ells. Miller, amb tres errades en els últims quatre tirs lliures, va donar més emoció al final. Jiménez va tenir un últim llançament a falta de 0.9 segons des del centre de la pista, que va estar molt a prop de donar un disgust.