El dissabte 21 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria mini masculí a Calaf. En aquesta final a Quatre van participar l’Alpicat Vermell,  primer rival dels nostres a semifinals, i  per l’altra banda, jugaven el Força Lleida Negre contra el Sedis.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

Partit molt igualat, el que s’ha vist al pavelló municipal de Calaf, i on el joc ha estat molt erràtic i amb molts nervis per part dels dos equips. A la mitjà part, el marcador era de 28- 33.

Al final del sisè quart, tot i no acabar de jugar bé, el CB Pardinyes anava 11 punts amunt, però dos quarts perduts (7é i 8é) 9- 6 i 15- 9, van posar l’emoció als instants finals del partit, per finalment acabar 56 a 58 i classificar-se així per a la final del campionat.

56 CB ALPICAT VERMELL: Godia (1), Godia (16), Godia (2), Cubero (-), Justo (-), Pou (4), Rosell (15), Riera (-), Corretge (18), Del Olmo (-)

58 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Dhiman (4), Quintana (9), Vilaseca (6) Pérez (14), Inglada (9), Hidalgo (-), Escolà (3), Esteve (4); Sanfeliu (1), Badia (3),  Suárez (5)

cb pardinyes minicb pardinyes mini 1

Els guanyadors de les semifinals van ser el Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i el Força Lleida Negre, que jugarien el mateix dissabte a partir de les 17:00 al Pavelló de Calaf.

 

FINAL DE LA  FINAL A QUATRE

Partit molt desigual, el que s’ha viscut al pavelló municipal de Calaf, el CB Pardinyes no ha tingut l’actitud necessària per afrontar una final i s’ha vist clarament superat per la situació, jugant contra un Força Lleida molt superior tant tècnicament com físicament. Arribant a la mitjà part amb el marcador de 28- 55.

La segona meitat del partit ha continuat en la mateixa línia , el CB Pardinyes volia complicar les coses al Força Lleida, però no ha estat possible canviar la mala dinàmica que portàvem durant el partit i només en el sisè quart amb un parcial de 17- 6 i a l’últim amb empat a 10 s’ha vist una pinzellada de l’autèntic mini groc  de Pardinyes.

És una llàstima que la final no s’hagi jugat bé, però s’ha de felicitar l’equip pel treball fet durant tota la temporada ja que arribar a una final de Lleida no és fàcil i hem superat de llarg les  nostres expectatives.

64 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Dhiman (5), Quintana (2), Vilaseca (16), Pérez (8), Inglada(7) , Hidalgo (-), Escolà (11), Esteve (-), Sanfeliu (8), Badia (5), Suárez (2)

107 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA C.E. NEGRE:  Calvet (12), Cervantes (4), Serra (4), Teixido (14), Codina (22), Montaño (-), Mazarico (5), Quintana (12), Lesan (7), Casañe (27)

cb pardinyes mini lleida 1 cb pardinyes mini lleida

CatalanEnglishSpanish