Aquest dissabte 10 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria mini masculí al Pavello Barris Nord, on l’amfitrió va ser el Flor de Vimbodi Pardinyes Groc. En aquesta final a Quatre també van participar el Maristes Montserrat,  primer rival dels nostres a semifinals, i  per l’altra banda, jugaven el Passaro Home Bellpuig contra el Tarrega04.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

MINI GROC

MINI GROC

El primer partit de la semifinal que enfrontava als amfitrions Flor de Vimbodí Pardinyes contra el CE Maristes Montserrat, va estar marcat per un inici ple de nervis i precipitació. Tots dos equips eren conscients del que hi havia en joc, i no volien desaprofitar l’ oportunitat de jugar una final a la tarda. Poc a poc els del barri van anar obrint forat al marcador, amb ràpids contraatacs i el domini del rebot ofensiu gràcies a la superioritat física respecte el rival. La diferencia és va anar ampliant període a període fins al resultat final de 86-36. Cal felicitar al CE Maristes que no es va rendir en cap moment i va seguir lluitant fins al final.

86 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Garcia (17), Ariño (8), Benavente (17), Inglada (-), Oro (-), Casals (15), Mauri (8), Varela (11), Sellart (13).

36 CE MARISTES MONTSERRAT: Paredes (2), Barroso(3), Clariana (12), Pallas (2), Ricart(-), Sanchez (-), Casañe (-),  Peralta (9), Delgado (3), Albert (2), Pallas (-)

 

Els guanyadors de les semifinals van ser el Flor de Vimbodi Pardinyes i el Passaro Home Bellpuig, que jugarien el mateix dissabte a partir de les 16:30 al Pavelló Barris Nord.

 

FINAL DE LA  FINAL A QUATRE

Els jugadors del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc en la FInal

Els jugadors del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc en la FInal

Gran FINAL la que és va viure el dissabte al pavelló Barris Nord, entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i el CB Bellpuig. Un d’aquells partits que quedaran al record de tots, pel gran ambient de basquet que hi havia i pel gran partit que es va poder veure.

Els grocs i negres van sortir a per  totes amb una gran intensitat defensiva que no deixava jugar gens còmode al Bellpuig i els permetia córrer el contraatac i anotar cistelles fàcils. El resultat al final del 5è període era de 51-12 pels amfitrions. Els del barri van passar per sobre del rival, sense donar-li cap tipus d’opció i és van emportar merescudament el campionat provincial de minibàsquet de Lleida 2014!! MOLTES FELICITATS A TOTS!!!!!

78 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Garcia (19), Ariño (14), Benavente (12), Inglada (4), Oró (-), Casals (6), Mauri (8), Varela (5), Sellart (10).

31 PASSARO HOME CB BELLPUIG: Minguell (7), Sistero (10), Jordan (-), Pons (4), Marti (6), Petit (-), Solana (-), A. Safont (-), M. Safont (-), Salisi (4)

Celebració del Flor de Vimbodí Pardinyes Groc desprès de la Final

Celebració del Flor de Vimbodí Pardinyes Groc desprès de la Final

CatalanEnglishSpanish