L’Ilerdauto Pardinyes ha arribat a un acord amb el lleidatà Marc Vidal per formar part del primer ‘equip groc i negre fins a final de temporada. El jugador, de 37 anys, arriba al barri de Lleida per ajudar a l’equip en tasques defensives en el rebot així com en atac amb el seu bon llançament exterior.

Amb experiència a la Lliga EBA, Vidal va jugar amb el Pardinyes la primera temporada que els lleidatans van competir a la competició estatal, 2013/2014. A més, Vidal també va jugar amb el Coheisa Montsó (2001/2011), Natural Optics Mollerussa (2004/2005) i el CB L’Horta Godella, València, (2008/2009), sempre a Lliga EBA. El jugador lleidatà coneix el club des de dins donat que en va formar part quan el Pardinyes va aconseguir l’ascens de Primera a Copa Catalunya i, a l’any següent, fins a la competició estatal.

GERARD ENCUENTRA

«El Marc és un jugador que fa temps que està vinculat en la nostra dinàmica d’entrenaments. Després de la baixa del Roger veiem que amb les seves característiques en Marc pot suplir-lo».

«El que esperem és que aporti la seva experiència en un equip molt jove. En Marc és un jugador que va bé al rebot, que és capaç de defensar a interiors i que té bona mà en el llançament exterior».

MARC VIDAL

«Portava entrenant des de l’Octubre i vaig arribar a un punt d’autoexigència que em va portar a plantejar-li al Gerard el fet de tornar a formar part de l’equip»

«De quan vaig estar en la 2013/2014 a ara han canviat molt les coses. El club s’ha anat professionalitzant i han anat canviant els objectius. Al principi el normal és lluitar per salvar la categoria però ara el que volem entrar en fases i repetir la gesta de les últimes dues temporades per a lluitar per l’ascens».

CatalanEnglishSpanish