El Flor de Vimbodi Pardinyes  ha incorporat dos nous jugadors: Marc Rubin de Celis  i Serge Konan.

Cal recordar que Marc Rubin de Celis va signar el mes passat el seu contracte amb el Força Lleida, però que aquesta temporada jugarà vinculat amb el Flor de Vimbodi Pardinyes que competirà a la Lliga EBA.

 

fitxatges nous

 

 

SERGE KONAN

serge konan

 

Serge Konan és un ala- pivot 2.02 metres d’altura i 22 anys d’edat, nascut el 15 de gener de 1991 a Abidjan (Costa de Marfil).  Serge és un jugador de gran poder físic i corpulència, és capaç de jugar tant d’esquena com de cara a la cistella i té un bon tir de 3 punts. Serge Konan té experiència en la lliga EBA, la qual la va disputar  amb tres equips diferents: el Sedis Mausa, amb l’antic Lleida Bàsquet i amb  C.B. Alfas.

 

MARC RUBIN DE CELIS

marc rubin de celis

 

Marc Rubin de Celis és un jugador d’1,90 d’estatura i amb 18 anys, nascut al 1995.  Pot ocupar tant la posició de base com la d’escolta.

Marc jugarà aquesta temporada vinculat al Flor de Vimbodi Pardinyes.

Cal esmentar que Marc es un jugador que domina molt bé les dues mans, però, especialment l’esquerra. També, cal remarcar que un jugador bo en l’aspecte de l’1×1 tan ofensivament com defensivament.

Aquest estiu, Marc Rubin de Celis es va aconseguir la medalla de bronze en l’Europeu sub-18  disputat a Letonia amb la selecció espanyola

CatalanEnglishSpanish