Segona derrota de la temporada per a l’Ilerdauto Pardinyes, 68-75 contra el Castelldefels, en un partit on els de Gerard Encuentra van sortir desconnectats des de l’inici del matx.

Al primer període, els lleidatans no aconseguien trobar-se amb l’encert habitual en els primers minuts, i ho van pagar car en defensa on la falta de comunicació va castigar els grocs i negres. Amb el pas dels minuts, la qualitat dels locals els va permetre mantenir-se en la lluita fins que en finalitzar el període el marcador era de 20-17.
Al segon temps, els lleidatans continuaven sense entrar en el partit. La permissivitat defensiva, sumada a l’encert de l’equip visitant impedia als grocs I negres marxar en el marcador arribant al descans 40-39.

A la represa s’esperava la reacció dels de Gerard Encuentra, i en alguns moments van aconseguir obrir les primeres distàncies. Però de nou la manca de concentració va evitar que s’arribés al darrer quart amb una renda prou còmoda per a estar tranquils.
Amb tot en joc, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes va posar una marxa més aconseguint controlar el joc tant en atac com en defensa. Però amb el pas dels minuts van tornar els fantasmes i el Castelldefels va tornar a retallar distàncies.

Finalment, amb un parcial de 0-11 en els darrers minuts, els del Maresme van capgirar el marcador aconseguint emportar-se la victòria del Barris Nord i trencant la dinàmica de victòries, vuit consecutives, dels homes de Gerard Encuentra.