Estadístiques Final Partit: BC Morabanc Andorra "B" 81 - Flor de Vimbodí Pardinyes 74

Estadístiques Final Partit: BC Morabanc Andorra «B» 81 – Flor de Vimbodí Pardinyes 74

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a la pista del BC Morabanc Andorra “A”  en el primer  partit en l’any 2015  per 81-74, després d’un mal últim quart que ha condemnat als jugadors del CB Pardinyes.

En els primers 20 minuts de partit, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha anat quasi sempre per davant en el marcador, el qual ha arribat a tenir diferències de 3-5 punts a favor seu,  a pesar de què, en cap moment en aquesta primera part s’ha trencat el partit.  En aquesta primera part, s’ha vist un Flor de Vimbodí Pardinyes amb una bona concentració en atac i amb un bon ritme  en atac, a pesar de la intensitat defensiva dels andorrans. El Flor de Vimbodí arribava al descans amb un marcador favorable de 35-40.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodí sortia molt encertat a cistella i controlant el rebot, en especial al tercer quart,  i acompanyat d’un desencert de l’equip andorrà, en el tram inicial del tercer quart,  provocat per la bona defensa visitant, feia que el Flor de Vimbodí en finalitzar el tercer quart guanyés  per 10 punts.  En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes s’ha arribat a situar 13 punts a sobre dels locals (53-66), quan restaven  encara 8 minuts per finalitzar el partit.  En aquests darrers minuts de partit, el CB Pardinyes ha vist com a falta de menys de 4 minuts per finalitzar, l’equip andorrà empatava el partit a 68 punts, després d’un parcial de 15-2. El Flor de Vimbodí Pardinyes veia com li empataven, com a conseqüència,  d’una falta de fluïdesa en atac, que provocava errades a cistella i pèrdues de pilotes que eren aprofitades per l’equip local. Però, a falta d’1 minut per finalitzar el partit, el marcador era d’empat a 73.  En aquests darrers segons de partit, l’equip local ha estat més efectiu  en atac, en especial, en els tirs lliures, i s’ha acabat emportant la victòria per 81-74.

81 BC MORABANC ANDORRA “B”: Bartolome (-), Isern (-), Galera (-), Malet (4), Lliteras (9), Fernandez (8), Colom (30), Marin D. (17), Marin S. (1), De Oliveira (1), Gabriel (4), Knezevic (7).

74 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (11), Vallverdu A.(-), Lopez (15),  Triginer (6),  Gasque (11), Garcia (-), Villegas (9), Solsona (2), Domingo (5),  Markovic (-), Tamames (15).

Els màxims anotadors del partit: Guillem Colom  amb 30 punts del BC Morabanc Andorra “B”; Berni Tamales i Pau López amb 15 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà l’11ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord  davant el CB Quart Piscines Sant Feliu el dissabte 17 de Gener a partir de les 20:00h.