Els nervis i el desencert van marcar el partit de l’infantil groc on l’anotació va ser molt baixa pels dos equips

PARDINYES: 5. Gómez (0), 6. Cortasa (13), 19. Torrent (8), 33. Barrot (4), 50. Aran (9), 62. Capell (19), 77. Cobos (0), 79. Gay (2), 80. Dobric (2), 81. Iordachescu (0).

BELLPUIG: 3. Cerrudo (0), 7. Olid (7), 9. Balsells (8), 11. Aragoncillo, M. (11), 13. Sánchez (7), 15. Vila (3), 33. Aragoncillo, B. (2), 57. Petit (2)

RESULTAT: 57-40
PARCIALS: 7-5/4-1/6-9/15-3/6-1/5-6/10-7/4-8

Primer partit a casa de la temporada per l’Infantil groc. Molts nervis i molt desencert en els primers períodes que feien que el marcador fos molt baix. 17-15 a la fi del tercer període. En el quart període tot va canviar. Molt bona defensa dels jugadors locals i ràpides transicions van disparar als de Pardinyes en el marcador, arribant al descans amb una còmoda diferència 32-18. En la segona part, el joc ràpid dels dos equips va continuar, veient-se un partit atractiu. La diferència va augmentar lleugerament fins al 57-40 final.