Primer període
Molt bon inici de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes que va sortir imposant velocitat en el joc i amb una bona intensitat defensiva que deixava els Andorrans sense anotar durant els primers 2 minuts.
A partir del minut 4 l’atac dels andorrans va estar marcat pel llançament des del tir lliure, ja que els de Gerard Encuentra no van tardar a fer la cinquena mentre que els dels Pirineus no van fer la primera fins al minut 8.
Amb el desgast físic per la intensitat, la defensa lleidatana va tindre alguns desajustos. Això va provocar que l’Andorra aconseguís un parcial de 0-9 per posar el 18-17 al marcador.
Amb aquesta igualtat es va arribar al final del primer període amb un avantatge de sis punts per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, 23-17.

Rubén Fernández

Segon període
Els errors sota cistella van ser la tònica en l’atac dels grocs i negres que no aconseguien obrir distàncies al marcador com per a poder dominar el matx. Novament, les faltes personals van condemnar els lleidatans que molt aviat es van posar amb 5 concedint tirs lliures als rivals en accions innecessàries. Amb el pas dels minuts, l’Andorra va mostrar una lleu millora en el joc però els de Gerard Encuentra van poder controlar el joc acabant el primer període amb el mateix avantatge que al primer període, 40-34.

Ori Balsells

Tercer Període
Els lleidatans van sortir desconnectats, però no van tardar a tornar a dominar el matx amb un joc ràpid i una defensa intensa que va permetre als grocs i negres aconseguir un parcial de 13-0 i marxar en el marcador, deixant enrere un Andorra que a poc a poc anava desunflant-se arribant al final del període amb un marcador de 63-49.

Quart Període
El últim quart va ser un tràmit on els andorrans, condicionats per l’expulsió del seu tècnic en la protesta d’una acció, van baixar el ritme deixant als lleidatans jugar amb la seva velocitat habitual i deixant espais per a llançar. Això ho van aprofitar els de Gerard Encuentra per obrir una escletxa definitiva que deixava el partit sentenciat 84-68.