L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va encaixar la quarta derrota de la temporada, al caure (85-77) en una de les pistes més complicades de la Lliga EBA, la del JAC Sants. Tot i l’entrepussada, els de Gerarx Encuentra mantenen el liderat amb dos victòries de marge sobre el Mollet i Sant Adrià a falta de quatre jornades perquè acabi la fase regular, ja que els del vallès Oriental tampoc van poder tirar endavant el seu partit a la pista del Martinenc.

El Pardinyes, que va recuperar Lafuente i va poder comptar amb Bergadà, acabat d’arribar del partit amb l’ICG Força Lleida a Oviedo la nit anterior, no va estar a l’alçada de les circumstàncies a nivell defensiu i en el primer quart els barcelonins manaven per 4 punts (27-23). Va millorar l’equip d’Encuentra en el segon quart, encara que aquesta vegada va baixar el nivell d’encert lleidatà i al descans el JAC Sants va mantenir un lleuger avantatge de dos punts (41-39). El Pardinyes estava massa tou darrere.

En el tercer quart, el Sants va posar les bases de la desena victòria de la temporada, castigant els lleidatans i arribant a l’últim quart amb un marge de 8 punts (62-54). En els últims deus minuts, el PArdinyes va intentar remuntar, però es va trobar amn un rival que saber mantenir-se sempre al davant, evitant qualsevol intent d’enlairar-se dels lleidatans. Els visitants van tornar a encaixar massa punts i van acabar cedint pels 8 de diferència amb què s’havia entrat a l’últim quart.

Després d’aquesta derrota, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes tindrà ocasió de reconduir la situació dissabte (19.00h) al Barris Nord davant el SESE, un dels equips que lluita per la salvació.

CatalanEnglishSpanish