L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va encaixar la quarta derrota de la temporada, al caure (85-77) en una de les pistes més complicades de la Lliga EBA, la del JAC Sants. Tot i l’entrepussada, els de Gerarx Encuentra mantenen el liderat amb dos victòries de marge sobre el Mollet i Sant Adrià a falta de quatre jornades perquè acabi la fase regular, ja que els del vallès Oriental tampoc van poder tirar endavant el seu partit a la pista del Martinenc.

El Pardinyes, que va recuperar Lafuente i va poder comptar amb Bergadà, acabat d’arribar del partit amb l’ICG Força Lleida a Oviedo la nit anterior, no va estar a l’alçada de les circumstàncies a nivell defensiu i en el primer quart els barcelonins manaven per 4 punts (27-23). Va millorar l’equip d’Encuentra en el segon quart, encara que aquesta vegada va baixar el nivell d’encert lleidatà i al descans el JAC Sants va mantenir un lleuger avantatge de dos punts (41-39). El Pardinyes estava massa tou darrere.

En el tercer quart, el Sants va posar les bases de la desena victòria de la temporada, castigant els lleidatans i arribant a l’últim quart amb un marge de 8 punts (62-54). En els últims deus minuts, el PArdinyes va intentar remuntar, però es va trobar amn un rival que saber mantenir-se sempre al davant, evitant qualsevol intent d’enlairar-se dels lleidatans. Els visitants van tornar a encaixar massa punts i van acabar cedint pels 8 de diferència amb què s’havia entrat a l’últim quart.

Després d’aquesta derrota, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes tindrà ocasió de reconduir la situació dissabte (19.00h) al Barris Nord davant el SESE, un dels equips que lluita per la salvació.