Comença la competició pels nostres equips cadets I infantils que es jugaran, aquest cap de setmana quina serà la Lliga en la qual competiran durant la temporada 2018-2019.En funció dels resultats obtinguts durant aquestes fases, els equips formaran part d’un grup o un altre que definirà, en part, les aspiracions per aquesta campanya.

??Pel que fa als nostres equips infantils:

l’Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida Negre jugarà les fases al Grup 7 que es disputaran, aquest diumenge, al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.?Els infantils Negres, competiran contra el BAC Agramunt a les 13?h.??
D’altra banda, els infantils Grocs jugaran al grup 4 en l’eliminatòria que els enfrontarà, en primer, al Sedis Quiosc el Passeig. També al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, a les 11.15?h.?Posteriorment, a les 14.14?h, l’equip groc de l’Ilerdauto Pardinyes-Lleida disputarà el darrer partit d’aquestes fases contra el CB Balaguer Blau.??

També disputaran les fases els nostres equips de categoria cadet:

L’Ilerdauto Nissan Pardiyes– Lleida Cadet Groc disputarà, el dissabte, els partits al Pavelló Municipal de Mollerussa.?En primer lloc, el rival dels nostres cadets groc serà el CB Torrefarrera, a les 10.45?h.?Posteriorment, a les 14.15?h, els jugadors del nostre club s’enfrontaran al CB Balaguer.??
Pel que fa a l’equip Cadet Negre de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida també disputarà els seus partits el dissabte 15 de setembre al Pavelló Municipal de Mollerussa.?En aquest cas, els rivals del Pardinyes seran el CEP Vallfogona, a les 12.30?h, i el CB Mollerussa, a les 19.15.??

Des del Club us desitgem tota la sort del món.??

#SOMPARDINYES

CatalanEnglishSpanish