En el primer període, els de Gerard Encuentra van sortir dominant en atac, però la manca d’encert en el llançament els va impedir assolir una renda suficientment àmplia com per a poder acabar el primer quart amb tranquil·litat. El Masnou no va sortir acovardit i va plantar cara els grocs i negres aprofitant els errors defensius dels lleidatans que van permetre tirs fàcils per arribar al final del primer parcial (23-18). El segon període no va començar gaire diferent de com va acabar el primer. Però amb el pas dels minuts i amb el control del rebot per part dels lleidatans, el matx va arribar al descans amb un marcador (38-28).

53055765_1222723411236103_7106665282684321792_o

A la represa, els de Gerard Encuentra van sortir molt més endollats que a la primera meitat. Però amb el pas dels minuts i amb la diferència assolida els de Lleida van tornar a relaxar-se permetent al Masnou tornar a ficar-se en el partit. Tres minuts van passar fins que, de nou, els de Lleida van tornar a control el partit totalment. Només la manca d’encert en la finalització va impedir que l’avantatge fos superior. Amb el domini també va arribar la precipitació en atac i, posteriorment, la relaxació en el rebot que va tornar a castigar els de Lleida arribant al darrer període amb tot en joc (58-51). A l’últim quart, l’Ilerdauto no va sortir connectat. La manca d’intensitat en defensa i en atac era visible i en dos minuts el marcador els locals només havien anotat dos punts (60-56). Un temps mort de Gerard va sorgir l’efecte esperat i amb un parcial de 6-1 els grocs i negres van tornar a entrar en el partit, liderats pel joc interior de Juan Oliva (15 rebots).
Amb el final molt proper, el partit va decantar-se pels grocs i negres que van acabar per sumar la victòria número 17 amb un marcador de 78-65.