Partit disputat entre, Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida Groc i el  CB Mollerussa Blanc, amb victòria local per 51-32.
Partit on els de Pardinyes, van comença dominant el partit des del minut 1, gracies a una gran intensitat de inici, sobretot defensivament, arribant al descans 29-08.
Tot y la superioritat demostrada en la primera part, per per part dels  locals, la segona part, va ser mes igualada, per la bona defensa dels visitants, i un bon últim període on els de Mollerussa van ser mes efectius que un Pardinyes molt cansat, arribant al final 51-32.

Parcials:    (12 – 04), (17 – 04), (15 – 10), (07 – 14).

Ilerdauto Nissan Pardinyes Junior Groc: Pelegrina, A. (0), Balsells, M. (5), Teixidor, E. (2), Lopez,  J. (4), Rodriguez, A. (12), Quiroga, A. (6), Marco, A. (4), Perdices, P. (10), Alsinet, A. (4), Gonzalez, A. (0), Segovia, E.J. (4).

CB Mollerussa: Prats, B. (0), Rojas, J.M. (0), Molet, A. (5), Falguera, M. (0), Paris , G. (9), Roman, B. (3), Puig, A. (0), Feixa, P. (0), Silvestre, J. (6), Aumedes, J. (0),Higgins, A.M.(0),Romero, M.(0).