CLIQUEU DAMUNT LA FOTO , SI VOLEU VEURE MÉS FOTOS DE LA CELEBRACIO DEL PREMINI

SEMIFINAL  FINAL A QUATRE  TERRITORIAL LLEIDA

Partit bastant desigualat on el Flor de Vimbodi Pardinyes va imposar un ritme alt de joc, corrent molt bé al contraatac i movent molt bé la pilota. Els jugadors de Pardinyes van sortir molt concentrats al partit i amb moltes ganes d’arribar a la final. Pel que fa al Almenar que havia estat el 1r classificat de l’altre grup ha demostrat ser una gran equip durant tota la temporada.

84 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Masich (4), Puigfel (4), Romero (20), Quintana (6), Garcia (10),  Aguilà (14), Vilaseca (4),  Bubé (8), Sabaté (10), Jordan (6), Lacambra (8), Inglada (-)

34 B.C. ALMENAR: Lladanosa (2), Fiel (2), Roig (11), Figuera (-), Nuñez (1), Palacio (6), Molla (2), Guerris (4), Marques (1), Masich (2), Magri (-),Torruella (3)   

 

FINAL  FINAL A QUATRE  TERRITORIAL LLEIDA

Gran partit del dos equips, una final molt disputada on el conjunt del Flor de Vimbodi Pardinyes va començar el partit dominant en el marcador, marxant del marcador amb un avantatge de 16 punts. En el tercer i cinquè quart, els de Cervera van capgirar el resultat i van arribar a tenir un avantatge de 9 punts. Finalment, en els dos últims quarts el Flor de Vimbodi Pardinyes es va imposar al conjunt de Cervera per emportar-se el partit i ser l’actual Campió de Lleida en la  Categoria Premini.

Moltes felicitats!!!

53 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES: Masich (-), Puigfel (3), Romero (5), Quintana (-), Garcia (18),  Aguilà, (12), Vilaseca (2),  Bubé (4), Sabaté (3), Jordan (2), Lacambra (-),Inglada (4)

47 C.B. CERVERA MOBEL LINEA : Puiggros (15), Puig (-),Martínez (10), Arumi (4), Cerro (6), Vila (2), Sarrias (-), Costa (10)

CatalanEnglishSpanish