L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va tornar ahir al triomf després de la derrota de la setmana passada contra el Sant Adrià, al superar un JAC Sants en hores baixes (4 derrotes consecutives) per 86-79. Amb aquest resultat, els lleidatans es mantenen líders del seu grup de la Lliga EBA.

Els de Gerard Encuentra van firmar un bon inici al demostrar gran encert des de la línia de tres, fet que va provocar que el tècnic visitant, Albert Gómez, demanés aviat un temps mort per frenar el parcial inicial d’11-0. Les instruccions van fer efecte en els visitants, que a la represa van prendre el control del joc i van retallar distàncies amb un parcial de 0-8. Al final del primer període, el Pardinyes seguia guanyant, encara que amb un avantatge mínim (10-18). En el segon quart, la falta de concentració en defensa dels lleidatans va permetre als barcelonins mantenir-se a prop en el marcador, encara que, a partir del minut 6, el Pardinyes va tornar a activar-se per arribar al descans amb una bona renda a l’electrònic (42-28).

Després de la pausa va tornar la igualtat, fruit de la mala defensa dels lleidatans i l’encert dels jugadors del Sants. Així, a l’inici de l’últim quart el marcador era d’un ajustat 68-63. El Pardinyes, un cop vist el parcial anterior, va sortir més concentrat en l’últim quart, en què va aconseguir escapar-se definitivament. Els lleidatans van anar ampliant l’avantatge fins que va ser ja insalvable per als de Sants, que van cedir la victòria als locals.