Una cistella en els segons finals i un triple que no va entrar van deixar al sènior femení sense victòria en la primera jornada de la temporada

Estrenàvem la temporada de nou i davant el nostre públic en un partit difícil amb dos bons equips que es coneixen des de l’any passat. Un partit que prometia ser igualat i no va defraudar.

La tònica del partit va ser sempre la de màxima igualtat en el marcador. Els dos equips tenien estils molt clars i diferenciats i ambdós van intentar que el seu se sobreposés. Tots els quarts van ser igualats, però un moment de desconnexió de les grogues i negres va permetre al Vallfogona obrir una escletxa de 10 punts de diferència. Tot i això, les del barri lleidatà van saber reaccionar retallant de nou les distàncies i aconseguint tenir opcions d’emportar-se el matx. Però la sort no va somriure les jugadores locals que veien com una cistella quan faltaven 0,6 segons del final decidia el matx (46-48) i el posterior tir de tres per emportar-se la victòria no entrava.

La setmana vinent, dissabte a les 17.45, ens retrobem de nou en el partit de tornada on esperem arribar havent donat un pas endavant amb la correcció d’errors fets en el partit.

CatalanEnglishSpanish