L’Ilerdauto Pardinyes comença la segona volta de la millor manera posible al guanyar al FC Barcelona a la ciutat esportiva blaugrana 66-68

Declaració d’intencions des de l’inici del FC Barcelona amb una esmaixada. Tot i això, Ilerdauto no es deixa emportar per la superioritat física i amb un gran Pol Domingo, amb encert i provocant faltes personals sota el cèrcol, en els primers minuts aconsegueixen mantenir la igualtat (7-4 en el minut 3 de joc).
El Barça intentava imposar la seva velocitat, però la bona defensa groga i negra aconseguia aturar els blaugrana. Només l’encert des de la línia de 6.75 permetia al Barça seguir per davant quan faltaven 4 minuts (10-6). Pel que fa als lleidatans, en defensa seguien controlant els intents dels rivals, però les possessions llargues i la manca d’encert condemnaven els lleidatans a anar per darrere tot I els intents.

A l’equador del primer període, les faltes el partit seguia amb un ritme farragós. Molt contacte a les pintures i poc encert a partir dels sistemes, pràcticament tot provenia des del tir lliure.

Els blaugrana, però, van posar una marxa més quan quedaven 3 minuts marxant en el marcador 22-11.
Gerard Encuentra va buscar la reacció amb un temps mort, però els seus jugadors no van poder retallar distàncies arribant al final del primer període 24-13.

Al segon període, els de Gerard Encuentra van sortir més seriosos a pista aconseguint retallar distàncies en el marcador en els primers 5 minuts de joc (31-27). Tot i això, la manca d’encert en la presa de decisions en el pla ofensiu impedia que els de Gerard Encuentra poguessis capgirar el marcador.
La igualtat va mantenir-se en el segon període, amb un Ilerdauto Pardinyes més encertat que aconseguia mantenir les opcions fins al final del període on va arribar-se amb el marcador de 40-38 favorable al FC Barcelona.

A la represa, els jugadors lleidatans van sortir més intensos, en atac i en defensa, i això els va permetre seguir jugant de tu a tu amb el Barça fins a capgirar el marcador en el minut 4 de joc (43-44) fet que va provocar que el tècnic blaugrana demanés un temps mort amb la intenció d’aturar la reacció lleidatana. Els grocs I negres, però, van mantenir el ritme sense permetre que el Barça tornés a controlar el marcador. En el darrer minut, però, els locals van tornar a competir per tancar el tercer període 47-52 a favor de l’Ilerdauto Pardinyes.

El darrer període va començar amb el bon joc dels grocs i negres, però a mesura que passaven els minuts els locals anaven retallant distància en el marcador. Quan mancava poc més d’un minut, el marcador era de 61-64 i va ser el moment en el qual Lamine Dieng va prendre les regnes del joc interior de l’Ilerdauto. Amb dues faltes personals provocades, de forma consecutiva, el jugador senegalès visitava el tir lliure per anotar el 50% dels llançaments (61-65).

El partit va decidir-se en les darreres 7 dècimes després que el Barça anotés fora de temps i el partit acabés 66-68 donant la quarta victòria per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes.