Ser de Lleida és tenir uns valors, una forma de ser, una forma de fer les coses. Ser de Lleida és molt més que néixer en un territori. Per això aquesta temporada des del Club Bàsquet Pardinyes-Lleida ens volem comprometre més que mai a representar la nostra Província i la nostra ciutat allà on anem. Aquesta temporada 20/21 uneix-te a La Lluita de Lleida

La passada temporada vam aconseguir pujar al tren de la LEB Plata per disputar una temporada estranya que no vam poder finalitzar. Tot i això, vam acabar amb molt bones sensacions i amb opcions de disputar el Playoff per l’ascens a la LEB Or.

Ara, però, arriba una nova campanya a la LEB Plata. Una temporada que, tot i l’experiència adquirida l’any passat, no serà gens fàcil. Per un club com el nostre, no és gens fàcil arrencar un projecte d’aquestes dimensions temporada rere temporada, però el suport de tots els aficionats que l’any passat vau mostrar-nos fa que seguim mirant cap endavant.
Mai agrairem suficient el suport dels primers abonats de la història del Club Bàsquet Pardinyes-Lleida i per aquest motiu, aquells que vulguin renovar el seu abonament ho faran amb el mateix preu que la passada temporada:

Abonament Jove: 25€.
Abonament Adult: 50€.
Abonament Familiar: 100€.

Pel que fa als nous abonats. Els preus canvien en relació amb els de la temporada passada mantenint-se entre els preus més baixos de la categoria per poder seguir complint amb el nostre objectiu principal com a club: fer del bàsquet un esport accessible a tothom.

D’aquesta manera, els preus dels nous abonaments seran els següents:

Jove- 30€.
Adult – 60€.
Familiar – 120€.

Els nous abonaments només es podran fer, per ara, amb pagament per internet a través de la web del club a partir del pròxim dimecres 5 d’agost.

Aquells que vulguin consultar la possibilitat d’un descompte (jubilats, discapacitats, socis d’Orvepard) poden fer-ho enviant un correu electrònic a abonamentspardinyes@gmail.com

CatalanEnglishSpanish