Kregor Hermet, procedent del Audentese SG/Noortekoondis de la Lliga d’Estonia,  és nou jugador del Flor de Vimbodí Pardinyes per la temporada 2016-2017, i d’aquesta manera és el cinquè fitxatge per l’equip que competirà per quart any consecutiu a la Lliga EBA.

Kregor Hermet

Kregor Hermet és un jugador de 19 anys, que provè del Audentese SG/Noortekoondis de la Lliga d’Estonia, i mesura 2’04m lo que li permet poder jugar tant d’ala-pívot com de pívot. Ha estat internacional  sub 16, sub 18 i sub 20 amb la selecció d’Estonia. I durant aquest estiu ha estat participat a l’Europeu Sub20, on va promitjar en 21 minuts de mitjana a pista: 11 punts, 5 rebots i 1 assistència en els 6 partits disputats.

Kregor és un jove jugador amb talent físic i on destaca el seu bon llançament des de mitja i llarga distància, la seva capacitat rebotejadora i la seva bona lectura del joc des del pal baix. També posseeix una gran generositat en el seu joc tant en atac com en defensa (atac, assistències i generar espais) i una gran col·locació en la defensa tàctica del 5X5. En la temporada 2015-2016 amb el Audentese SG/Noortekoondis de la Lliga d’Estonia,  Kregor va promitjar en 23 minuts de mitjana a pista: 12 punts, 5 rebots i 2 assistències en els 29 partits disputats.