JORNADA 20 DE DESEMBRE DE 2014

JUNIOR NEGRE

SEMIFINAL COPA FEDERACIÓ JUNIOR MASCULÍ

El  FLOR VIMDODÍ  PARDINYES  NEGRE va guanyar en la semifinal a un rival molt competitiu com és la Peña Fragatina per 40-46, el que suposava jugar la final de la Copa Federació el mateix dissabte a la tarda davant l’amfitrió el Binéfar.

El partit va estar marcat per dos parts molt diferents per part del jugadors del CB Pardinyes. En la primera part, la Peña Fragatina gràcies a l’encert des de la línia de 3 punts, fins a 6 triples va ficar en la primera part, que els va permetre arribar al descans amb una diferència favorable d’11 punts (31-20). Per contra, en aquests primers 20 minuts es veia un Flor de Vimbodi Pardinyes poc concentrat en defensa i molt erràtic en atac. Però, a la represa el Flor de Vimbodí sortia amb una bona intensitat defensiva que va ocasionar que solament rebessin 9 punts en tota la segona part. Alhora, en atac com a conseqüència, d’estar concentrat i les recuperacions en defensa propiciaven accions més ràpides que li permetien anotar amb més fluïdesa. En aquesta segona part, el Flor de Vimbodí ha arribat a guanyar de 10 punts després d’un parcial de 2-23 en 15 minuts (33-43). Al final, victòria del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre per 40-46 i es classificava per jugar la final davant l’amfitrió el Binéfar, que venia de guanyar al Tàrrega en l’altra semifinal.

40 PEÑA FRAGATINA: Portoles(14), Cazador(-), Enrech(6), Moret(-),Beltran(-), Millan (3), Miro (14), Stankevicius (-), Garcia (3), Frauca (-)

46 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (-), Nieto (-), Rodriguez (3), Gine (9), Kora (9),  Balde (6), Bardaji (-), Reulli (-), Vilaseca (2), Diallo (5), Herrandiz (8), Quintana  (4).

FINAL COPA FEDERACIÓ JUNIOR MASCULÍ

El  FLOR VIMDODÍ  PARDINYES  NEGRE va perdre en la final davant l’amfitrió el Pinturas Lepanto Binéfar per 58-46, en un partit on els locals van estar millor en el tram final del partit.

En la primera part, el Flor de Vimbodí sortia molt concentrat en defensa, encara que en atac no estigués molt encertat, com a conseqüència, de la bona defensa també dels locals. En aquests primers 20 minuts  es notaven els nervis dels 2 equips el que provocava errades en atac  per part dels dos. Encara així, el Flor de Vimbodí portava millor aquests nervis i s’anava al descans amb una diferència favorable de 6 punts (20-26). Però, a la represa l’equip local, a partir d’una defensa zonal,  provocava molts dubtes en l’atac del Pardinyes i acompanyat del control del rebot que li permetia tenir segones opcions a prop de cistella. Tot això, feia que el CB Pardinyes comences el darrer quart perdent d’1 punt (38-37).  En el darrer quart, el Flor de Vimbodi continuava tenint molt dubtes en atac, com a conseqüència, de la defensa zonal local a pesar de ser agressiu a cistella, no acabava de tenir sort a cistella, en canvi, el Binefar anava a poc a poc incrementant la diferència fins als 12 punts del marcador final (58-46). Al final, el Binefar, campió de la Copa Federació Junior. Enhorabona al Binefar perquè ha sigut el millor equip i s’ho ha merescut.  També, cal felicitar als nois del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre per la gran primera fase que han realitzat i per la bona actuació que han tingut en aquesta Copa Federació Junior.

58 PINTURAS LEPANTO BINÈFAR:  Marques, J (2), Tierno (10), Bailac  (10), Herrera (7), Castillon (17), Rueda (-), Cuenca (-), Fernandez (4), Torres (3), Marques, V (5)

46 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (-),  Rodriguez (-), Gine (5), Kora (18),  Balde (-), Bardaji (-), Reulli (9), Vilaseca (-), Diallo (4), Herrandiz (4), Pedescoll (-), Quintana  (6).

INFANTIL GROC

ANADA ELIMINATÒRIA PER PODER ACCEDIR A NIVELL A-2

Primer partit del play-off guanyat pel CB Pardinyes per 10 punts de diferència en l’eliminatòria contra el CB Balaguer per pujar a nivell A2. Partit molt irregular dels dos equips, els quals no van jugar el millor bàsquet. Fins al minut 25 l’equip local va portar el partit bastant ben encaminat guanyant el partit per 11 punts de diferència, però van parar de defensar i el CB Balaguer es va ficar per davant en el marcador en els següents quarts. I per adobar la irregularitat del partit parcial del CB Pardinyes de 16 a 6.  En definitiva, eliminatòria en suspens esperant el partit de tornada.

84 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (–),Pelegrina (–),Tesan (10), Lopez (2), Tamames (15), Balsells (9),  Cuellar (6) Vera (28), Alandete (14),Plaza (–).

74 NATURAL 0PTICS CB BALAGUER: Farre (6), Castellarnau (–),Vilamajó (–),Bellmunt (6), Bernat (4), Castellarnau (6), Sabaly (38), Leon (–),Canal (4), Juarez (10).

JORNADA 21 DE DESEMBRE DE 2014

PREMINI NEGRE

Partit en el qual l’equip local va demostrar ser força superior des del primer moment del partit. Amb la forta i constant defensa dels jugadors del Frederic Godàs, els groc i negres van veure’s amb moltes dificultats per posar la pilota en joc, i encara més, d’executar gaires llançaments. De totes maneres, a nivell ofensiu mai es van donar per vençuts i van seguir lluitant per superar-los fins els darrers quarts. En quan a la defensa, els del Pardinyes no van estar masses actius i van deixar que encaixessin amb facilitat, amb excepció d’algun quart. La impotència dels nostres jugadors va desmotivar-los una mica els darrers quarts.

Ara unes bones vacances per tornar-hi amb més ganes. Bones festes!

62 FREDERIC GODÀS 06: Martínez, A. (8); Sarrate, P. (4); Touré, A. (2); Agustí, M. (4); Miranda, A. (4); Álvarez, M. (8); Alonso, A. (10); Naves, M. (12); Huguet, O. (10).

12 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE:Espax, D.(-);Oró, J.(-);López, R.(-); Águila, M. (-);Nadal, K. (-);Mauri, F. (6); Ibars, M. (2); Santiago, D. (-);Cubero, K. (2); Moreno, C. (-);Pérez, M. (2).

El pròxim partit es el dia 11 de Gener de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes  contra Sedis.

TORNADA ELIMINATÒRIA PER PODER ACCEDIR A NIVELL A-2

Segon partit del play-off guanyat pel CB Pardinyes per 6 punts de diferència donant la classificació per la categoria A2 a l’equip lleidatà. Partit de molta tensió i dolent jugat a Balaguer ja que l’equip de Lleida venia amb un marge de 10 punts de diferència i l’equip local tenia moltes ganes de remuntar l’eliminatòria, fet que va succeir al principi del partit amb el parcial de 9 a4. A la represa, els nois del CB Pardinyes van ficar-se a defensar i van poder capgirar el marcador, que no van abandonar ja en tot el partit.  En definitiva, eliminatòria guanyada tot i el gran marge de millora dels nens de Pardinyes.

56 NATURAL 0PTICS CB BALAGUER: Farre (10), Castellarnau (–), Juarez (-), Bellmunt (2), Bernat (6), Castellarnau (8), Sabaly (24), Leon (2),Canal (4), Vilamajó (–).

62  FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (–),Pelegrina (–),Tesan (3), Lopez (8), Tamames (7), Balsells (9),  Cuellar (-) Vera (8), Alandete (25),Plaza (2).

MINI GROC

SEMIFINAL TORNEIG  MINI MASCULÍ NIVELL «A»
MINI GROC

MINI GROC

Partit disputat entre el Força Lleida “A” i el  Mini Groc del CB Pardinyes, que ha finalitzat  93 a74 a favor del Força Lleida.

El partit ha començat amb els dos equips molt ficats en el partit però, els de Pardinyes amb molt millor encert. A partir del segon període,  la cosa va canviar, els del Lleida van començar a defensa molt millor i a tindré més encert que els de Pardinyes. Els de Pardinyes van intentar la reacció en la segona part, amb més defensa i més encert ofensiu, que es va reflectir en el 5e període però, un bon Lleida no els ho va permetre degut al bon encert de cara a cistella en els últims períodes.

93 FORÇA LLEIDA C.E. “A: Llurdes, Q.(3) , Codina, E.(6),  Oliva, D.(11) , Figuerola, G.(3), Jove, A. (2), Begue, J.(16), Caselles, A.(3) Bernaus, J.(19), Torn, I.(7),  Rosell, J.(6), Aguila, A.(6), Quintana, X.(11).

74 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(8),  Inglada, G.(3), Capell, I.(-), Escribano, N.(7), Garcia, A.(39), Jordan, M.(-), Ortiga, J.(9), Bube, N.(2), Sanfeliu, J.(6).