Aquest diumenge 10 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria junior masculí al Pavelló de Fraga, on l’amfitrió va ser la Peña Fragatina. En aquesta final a Quatre també van participar el Sicoris98,  primer rival dels amfitrions a semifinals, i  per l’altra banda, jugaven el Flor de Vimbodi Pardinyes Negre contra el CN Tarrega.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

JUNIOR NEGRE

FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha perdut a les semifinals de la Final a Quatre, realitzada a Fraga, davant del CN Tàrrega per 57-44, i d’aquesta manera era l’últim partit de la temporada pels nois del CB Pardinyes.

El partit començava amb un joc ràpid i amb precipitacions per part dels dos equips però, que amb el pas dels minuts els nois del CN Tarrega agafaven  la iniciativa al capdavant en el marcador però, amb diferències entre els 6-10 punts. Per aquest motiu, el CB Pardinyes arribava al descans amb 9 punts de diferència en contra (26-17). A la tornada dels vestidors, la diferència en el marcador s’ha anat ampliant fins als 15 punts (36-21), malgrat la reacció del CB Pardinyes, en els instants finals del tercer quart, els locals aconseguien arribar al final del tercer quart amb 13 punts a favor (40-27). A falta de 4 minuts, el Flor de Vimbodí perdia de 7 punts solament però, en els minuts finals, graciès a un parcial de 9-3 favorable als locals ha deixat el definitiu 57 a 44 al marcador. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 57-44 a les semifinals de la Final a Quatre del CN Tàrrega.

57 CN TARREGA: Boix (6),Trepat(9), Garcia(6), Garriga(3), Sims(20),Raya (2), Farreny (6), Santos (3), Bautista (2).

44 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (10), Gallardo (2), Nieto (-), Rodriguez (-), Gine (3), Kora (6) Balde (6), Bardaji (-), Reulli (12),  Pedescoll (-), Quintana  (5).

Els màxims anotadors del partit van ser:  Reulli amb 12 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Sims amb 20 punts del CN Tàrrega.

Amb aquesta derrota, s’ha acabat  la temporada i cal felicitar als jugadors del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre, que han realitzat una gran temporada i on solament ha faltat el premi final.