El Junior Groc va aconseguir la victòria per 67-51 contra un molt bon Bellpuig que va lluitar fins el final

Junior Groc: (DHIMAN,5), (ORTEGA, 18), (GONZÁLEZ, 7), (MAURI, -), (ARIÑO, 2), (SOLSONA, 4), (GRAU, 7), (CERVANTES,  ), (ROMERO, 24), (DOMINGO, -), (DOMINGUEZ, -), (VIDAL, -)

Bellpuig: (FONTANET, -), (PONS, 7), (SOLANA, 12), (PERELLÓ, 1), (FABREGAT, -), (PETIT, 6), (SALISI, 2), (SAFONT, 6), (MINGUELL, 17), (CALVET, -), (MARTÍ,-)

Parcials: (17 – 17), (09 – 15), (25 – 07), (16 – 12)

Partit contra un del millors equips de la lliga el Bellpuig que va notar les baixes de Fabregat i Martí. Dues cares va tenir el partit, una primera part igualada en el marcador però que va dominar el Bellpuig en el joc, i per un altre costat, una segona part molt clara del júnior groc del Pardinyes que amb millorant la intensitat en defensa van poder córrer i després el gran encert des de la línia de 3 punts va donar la desena victòria al conjunt groc i negre.