David Òrrit, David Efambé i Malik Miller han estat presentats com a nous jugadors del Club Bàsquet Pardinyes per aquesta temporada 20-21.

El vicepresident del club, l’exjugador Berni Tamames, ha presentat els tres jugadors fent referència a la seva Joventut i el que això aporta a un equip, el CB Pardinyes, que es caracteritza per un ritme molt intens i un joc amb molta velocitat.

El santpedorenc David Òrrit arriba al CB Pardinyes després de finalitzar la seva vinculació amb el Club Bàsquet Manresa, amb qui va debutar a l’ACB. Òrrit, de només 19 anys, assegura que no va dubtar en acceptar l’oferta de Gerard Encuentra. Després d’un mes d’entrenaments Òrrit ha confessat tenir moltes ganes de començar la Lliga regular, ja que creu que l’equip pot competir per coses importants.

Pel que fa a David Efambé, jugador també de 19 anys nascut a la República del Congo però format a les categories inferiors del Bàsquet Manresa, també ha destacat que no va tenir dubtes en fitxar pel CB Pardinyes. Les ganes de seguir progressant com a jugador i la Joventut del projecte el van animar a formar part del primer equip groc i negre. «Estic aquí per aportar tot el que em demanin els entrenadors».

Per últim, Malik Miller, una de les apostes nordamericanes de Gerard Encuentra, s’ha definit com un jugador que ho dóna tot i que li agrada que les seves accions a pista parlin per ell. Ha comentat que, tot I que aquesta serà la seva primera experiència fora dels Estats Units espera poder competir per estar el més a dalt possible.

CatalanEnglishSpanish